Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Elev de la „Dinicu Golescu”, înecat în mare

  • Written by E.M.
  • Hits: 3222

b_400_250_16777215_10_images_2290_elev-inecat2.jpgSeara de duminică a fost ultima pentru un elev al Colegiului „Dinicu  Golescu” din Câmpulung. Tânărul în vârstă de 18 ani, din Republica Moldova, plecase de la şcoală, acum, la finalul cursurilor, ca să lucreze pe litoral pe timpul verii. 

Ion Colesnic, elev în clasa a XI-a, la profilul Chimie - Biologie, de la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”, şi-a găsit sfârşitul în apele mării, duminică, 10 iunie, în jurul orei 21.00. Băiatul venise din Republica Moldova ca să lucreze pe litoral şi era cazat la Hotelul „Neptun”, din staţiunea cu acelaşi nume. În seara fatidică, el a intrat în mare să facă o baie, la plaja „Bali”, dar a dispărut în apă. „Se vedea în apă, dar a dispărut”, au comunicat cei aflaţi pe mal. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa a trimis o ambulanţă SMURD şi un echipaj de descarcerare pentru căutare pe mal şi iluminat, iar Garda de Coastă a trimis două ambarcaţiuni. Băiatul a fost găsit între pietrele digului din zonă, fiind scos din apă şi supus manevrelor de resuscitare zeci de minute. Acestea n-au dat, însă, rezultat. El a fost declarat mort în jurul orei 23.00. 

Marea a fost foarte agitată duminică, tânărul de la şcoala din Câmpulung nefiind singura victimă de pe litoral. 

 

The most visited gambling websites in The UK