Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După ce şi-au recunoscut vina, alţi doi proxeneţi condamnaţi

  • Written by E.M.
  • Hits: 2802

b_400_250_16777215_10_images_2290_proxeneti.jpgDin lotul celor 25 de bărbaţi, reţinuţi pe 5 octombrie 2016, fiind acuzaţi de proxenetism şi spălare de bani, alţi doi au fost condamnaţi de Judecătoria Câmpulung. Tinerii au primit o pedeapsă cu suspendare, după ce şi-au recunoscut faptele şi au achitat prejudiciul.

În dosarul instrumentat la Câmpulung, inculpaţi au fost Mihail Claudiu Enache, de 31 ani, şi Mihai Răzvan Badiu, de 29 ani. Cei doi au fost condamnaţi, pe 6 iunie 2018, pentru proxenetism în baza acordului de recunoaştere a vinovăţiei, încheiat cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, în dosarul de urmărire penală nr. 791/P/2018, la data de 23 aprilie 2018. 

Mihail Claudiu Enache, dar şi Mihai Răzvan Badiu au primit câte un an şi 10 luni de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei pe o durată de doi ani, ce constituie termen de supraveghere. În acest timp, bărbaţii au de respectat mai multe măsuri: să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Argeş la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea; să anunţe în prealabil schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; să comunice schimbarea locului de muncă, informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor de existenţă.

Pe durata perioadei de supraveghere, instanţa le-a impus bărbaţilor să presteze câte 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii, la Primăria Câmpulung, dar şi să frecventeze mai multe programe de reintegrare socială.

Ca pedeapsă complementară, proxeneţilor le-au fost interzise drepturile de a fi aleşi în autorităţi publice sau în orice alte funcţii publice; de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat pe o perioadă de doi ani de la rămânerea definitivă a hotărârii. În acelaşi timp, din pedeapsă li se va deduce perioada reţinerii preventive şi a arestului la domiciliu, care a fost cuprinsă între 5 octombrie 2016 şi 24 februarie 2017.

Magistratul a mai dispus ca de la Mihail Claudiu Enache să fie confiscată suma de 10.000 de euro, depusă la CEC Bank în data de 11 ianuarie 2018, iar de la Mihai Răzvan Badiu, suma de 1.650 de euro, consemnată la CEC Bank pe 6 octombrie 2016, dar şi a autoturismului Mercedes Benz CLS 350 CDI, cu numărul de înmatriculare AG-30-BDI. Ambii câmpulungeni trebuie să suporte cheltuielile judiciare către stat, fiecare câte 6.000 de lei. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare.

The most visited gambling websites in The UK