Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Acoperiş mistuit de flăcări, la Stoeneşti

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 422

b_400_250_16777215_10_images_2290_stoenesti.jpgPompierii câmpulungeni au fost solicitaţi, joi după-amiază, să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Stoeneşti. Flăcările au cuprins acoperişul unei case şi ameninţau să distrugă întreaga locuinţă, dar şi alte imobile din jur, însă pompierii au ajuns cu repeziciune la faţa locului, reuşind să limiteze proporţiile pagubelor.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 14.30, în satul Coteneşti. Câţiva localnici au văzut acoperişul unei case învăluit într-un fum negru şi dens şi au dat imediat alarma la 112. La faţa locului au ajuns două echipaje de pompieri de la Detaşamentul Câmpulung şi o ambulanţă SMURD şi, după aproximativ două ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat. Focul a distrus întreg acoperişul imobilului, iar în urma intervenţiei a fost afectată şi structura acestuia. Proprietara a povestit că această casă era nelocuită, deoarece familia sa se mutase într-o altă locuinţă, nou construită, din aceeaşi gospodărie. Din fericire, focul nu s-a extins şi la noua clădire sau la alte imobile din jur. Femeia a suferit un atac de panică, văzând vâlvătaia, şi a avut nevoie de îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, fără să fie nevoie de transport la spital. Proprietara era acasă cu cei doi copiii, soţul, şofer pe tir, fiind plecat la muncă în străinătate. Nimeni nu a fost rănit. 

Conform pompierilor, în afară de 50 de metri pătraţi de acoperiş, au mai fost mistuite de flăcări 30 de metri pătraţi dintr-o anexă gospodărească, 2.000 de kilograme de fân şi 5 metri de cablu electric. 

Deocamdată, nu se ştiu care au fost cauzele care au stat la baza declanşării incendiului, din primele verificări existând probabilitatea ca totul să fi pornit de la un scurt-circuit al instalaţiei electrice învechite, care trecea prin podul casei. Primarul localităţii, ajuns şi el la faţa locului, a promis că va ajuta cu fonduri familia năpăstuită.

The most visited gambling websites in The UK