Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Scandal cu iz de telenovelă, la Coşeşti! De la o ceartă banală, unul în arest, altul la spital

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 1073

 

b_400_250_16777215_10_images_2289_stapani-slcavi3.jpgScene şocante, în seara zilei de 3 iunie, în comuna Coşeşti! De la o ceartă banală s-a ajuns la un scandal de proporţii, în urma căruia o persoană a ajuns la spital, iar alta în arestul IPJ Argeş. Totul a pornit de la o dispută verbală, urmată de un schimb de lovituri, în care au fost implicaţi un tânăr şi tatăl fostei sale iubite. După acest incident a intervenit tatăl băiatului care a dorit să-şi răzbune odrasla. Şi a făcut-o cum i-a venit lui mai bine. A dat cu maşina peste cel care s-a luat de fiul său, după care l-a luat la bătaie cu o bâtă.

Potrivit martorilor, duminică, pe 3 iunie, la ceas de seară, Mădălin C., de 27 de ani, din Coşeşti, a mers la una mică, la o cârciumă din sat. A petrecut ceva timp pe-acolo, timp în care şi-a făcut apariţia şi tatăl fostei sale iubite, Gheorghe B., de 41 de ani. La început, cei doi nu s-au băgat în seamă, însă, după câteva pahare, Gheorghe a început să-i facă reproşuri tânărului. Ulterior, cei doi s-au luat la ceartă şi chiar s-au lovit reciproc. În final, spiritele s-au calmat şi se părea că incidentul fusese dat uitării. Numai că despre cele întâmplate la cârciumă a aflat şi tatăl băiatului, Dorel C., de 48 de ani. Furios la culme, acesta s-a urcat la volanul maşinii sale şi a demarat în trombă, încercând să dea de urma celui care i-a agresat fiul. L-a găsit pe Gheorghe mergând pe bicicletă şi, în loc să aibă o discuţie amiabilă, l-a lovit  cu maşina, după care a tăbărât pe el cu o bâtă. A ripostat şi adversarul său, tot cu un ciomag, cei doi au fiind despărţiţi cu greu, de câţiva localnici şi poliţiştii ajunşi la faţa locului. O ambulanţă l-a preluat pe Gheorghe B., acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. De asemenea, agresorul său a fost reţinut. Cazul a fost preluat de poliţiştii de Serviciului de Investigaţii Criminale, bărbatul fiind acuzat de tentativă de omor. Luni, victima a părăsit spitalul după ce a stat o noapte sub observaţie medicală. „Pacientul a plecat astăzi (luni), în jurul orei 10.00. A stat sub observaţie în cursul nopţii. A fost dus la examen tomografic, nu s-au evidenţiat leziuni cerebrale, i-au fost făcute radiografii şi nu avea fracturi.”, declara medicul Marius Pascu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. În timp ce Gheorghe B. primea îngrijiri medicale, agresorul său a petrecut noaptea în arest, după ce pe numele său a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Marţi, Dorel C. a fost prezentat Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă. Iată ce a decis instanţa: „...admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. (...) dispune arestarea preventivă a inculpatului C. Dorel, fără antecedente penale, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 5 iunie 2018 şi până la data de 4 iulie 2018, inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. În baza art. 275 alin. 6 C.pr.pen., onorariul apărătorului din oficiu, av. Dimcea Cristina, în cuantum de 130 lei se suportă din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei”. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. 

 

The most visited gambling websites in The UK