Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După ce a pierdut 7.000 de lei la jocurile de noroc, Şi-a pus capăt zilelor, intrând cu BMW-ul în parapet

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 595

 

b_400_250_16777215_10_images_2289_acc2.jpgJocurile de noroc au mai făcut o victimă! Un tânăr de 24 de ani, din comuna Dârmăneşti, a murit, luni seara, în urma unui cumplit accident rutier, după ce a intrat în plin într-un parapet de pe şoseaua de legătură între DN 73 şi Mioveni. Impactul a fost atât de puternic, încât BMW-ul pe care tânărul îl conducea a fost distrus complet, rămăşiţele autoturismului împrăştiindu-se pe o distanţă considerabilă. Potrivit anchetatorilor, cel de la volan, Cristian George Calaman, ar fi anunţat rudele că se sinucide, după ce pierduse la jocurile de noroc o importantă sumă de bani. Nimeni nu l-a crezut în primă fază, însă totul a devenit o crudă realitate.

Viteză de aproximativ 200 km/h

Alarma a fost dată de un şofer care se afla în trafic pe pasarela de pe drumul care leagă uzina de la Mioveni de DN 73, după ce i s-au derulat în faţa ochilor imagini de coşmar: maşina, un BMW 525, era cu roţile-n sus, transformată într-un morman de fiare contorsionate. Mai multe componente săriseră din ea în momentul impactului violent, generând un nor de fum şi praf, ce i-a dus pe martori cu gândul la un incendiu. Cristian George Calaman rămăsese încarcerat şi a fost scos de pompieri în stare de inconştienţă. Tânărul a fost preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă şi a fost resuscitat zeci de minute, însă nimic nu l-a mai putut salva. Potrivit poliţiştilor ajunşi la faţa locului, se pare că cel de la volan condusese cu o viteză foarte mare, de aproximativ 200 de kilometri la oră, ca să fie sigur că nu mai are nicio şansă la viaţă. Maşina a lovit violent un cap de pod, după care a fost proiectată în parapet, iar ulterior s-a răsturnat, târându-se cu roţile-n sus pe glisieră, zeci de metri. În urma impactului violent, piesele s-au împrăştiat pe mai bine de 200 de metri, motorul şi cutia de viteze au ajuns la zeci de metri de caroserie. Tot uleiul şi combustibilul s-au scurs pe stradă.

„Ne-ai omorât şi pe noi!”

La scurt timp, au ajuns la locul tragediei câţiva prieteni de-ai şoferului, dar şi tatăl, mama şi fratele acestuia. Toţi priveau stupefiaţi la rămăşiţele maşinii şi nu le venea să creadă ce s-a întâmplat. „Sigur este mort?”, i-a întrebat cu voce stinsă, de câteva ori, tatăl tânărului pe cei de la SMURD, de fiecare dată primind acelaşi răspuns năucitor. Fiul lui se stinsese! Mama tânărului decedat nu a suportat durerea şi a făcut atac de panică, fiind preluată de echipajul medical. Când trupul neînsufleţit a fost urcat în maşina Serviciului de Medicină Legală, fratele defunctului, într-o descătuşare de furie şi disperare, a strigat cât îl ţinea gura: „Băi... ce-ai făcut?... cu datoriile tale. Nu te-ai gândit şi la noi? Ne-ai omorât şi pe noi!”. 

Tânărul le-a povestit oamenilor legii că fratele său lucrează la Secţia Caroserie a Uzinei Dacia de la Mioveni şi era un împătimit al jocurilor de noroc. Acesta a mai spus că împrumutase 7.000 de lei ca să joace la un cazinou, însă pierduse toată suma. Disperat, Cristian a sunat un apropiat şi a anunţat că-şi pune capăt zilelor. Mai mulţi participanţi la trafic au afirmat că tânărul a aşteptat momentul prielnic să-şi ducă gestul sinucigaş până la capăt, dând mai multe ture pe şosea, până când aceasta a fost liberă şi a putut să prindă o viteză foarte mare, asigurându-se, totodată, că nu vor fi şi alte victime. Pe durata cercetărilor, traficul a fost blocat pe un sens de mers. Poliţiştii care au făcut cercetările au constatat că şoferul a circulat cu viteză excesivă. 

Viteza va putea fi calculată cu exactitate abia în urma expertizei, din cauză că vitezometrul zburase de pe bord, nefiind găsit. „Din primele cercetări, a rezultat că pe fondul vitezei neadaptate, un autoturism a pierdut controlul direcţiei de mers, izbindu-se de parapetul de protecţie. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, un tânăr de 24 de ani, din comuna Dârmăneşti.”, declara Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Întrebat dacă se confirmă ipoteza sinuciderii, acesta a mai zis: „La acest moment, nu excludem nicio variantă. Se desfăşoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier”. Trupul neînsufleţit al şoferului a fost dus la morgă. 

The most visited gambling websites in The UK