Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Jurnalistul muscelean George Berevoianu s-a stins din viaţă

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 381

 

b_400_250_16777215_10_images_2289_george.jpgComuna Lereşti şi Muscelul au intrat pe 6 iunie în doliu. Jurnalistul lereştean George Berevoianu a murit miercuri, răpus de o boală necruţătoare. Anunţul a fost făcut de realizatorul TV Rareş Bogdan, pe pagina sa de Facebook. Acum două săptămâni, George Berevoianu a fost prezent la Ziua Comunei Lereşti, însă se pare că  nu îţi ştii niciodată ziua de mâine şi ce planuri are Dumnezeu pentru tine. Trist, dar mor oameni tineri, care lasă în spate familii îndurerate şi zeci de vise neîmplinite. Rareş Bogdan, colegul său de la Realitatea TV, a transmis un mesaj pe Facebook, prin care a anunţat pe toată lumea: „Colegul nostru George Berevoianu a plecat astăzi la Ceruri! Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace!” 

George Berevoianu a lucrat timp de mai mulţi ani la postul de televiziune Realitatea TV, unde a fost reporter şi prezentator de ştiri. În ultimele luni, musceleanul a fost prezent şi la Câmpulung, dar a şi călătorit mult în afara ţării, chiar şi la Lisabona, la finala Eurovision. „Deşi nu-s cântăreţ de fel, (mă rog, sometimes, în baie…) n-aveam cum să ratez Lisabona. Un oraş absolut super de super (cum ar spune prietenii din Israel). Nu uitaţi, astăzi este Eurovisionul live, din capitala Portugaliei ! TVR, 22.00! Hai România!!!”, a fost ultimul mesaj pe care George Berevoianu l-a postat pe contul său de Facebook. Îi plăcea să călătorească, să cunoască oameni şi să socializeze. A fost prezent pe 28 mai, la Ziua Comunei Lereşti, atunci când părinţii săi, pe care îi iubea atât de mult, au fost premiaţi de către Primărie pentru împlinirea a 50 de ani de căsătorie.

b_400_250_16777215_10_images_2289_george2.jpgLa Câmpulung, oraşul în care a şi studiat, mai exact la Liceul Teoretic „Dan Barbilian”, îi plăcea foarte mult să se plimbe pe Bulevardul Pardon, prin Grădina Publică, dar, mai ales, să admire casele vechi şi arhitectura acestora. Era pasionat de istoria micuţului orăşel de munte. Poată că ştia că situaţia sa de sănătate nu avea să se mai prelungească mult, însă George a trăit o viaţă frumoasă, o viaţă demnă şi cinstită, lăsând în urma sa numai amintiri frumoase şi de bine. Până la urmă, doar trupul pleacă, iar tu vei trăi veşnic atâta timp cât eşti purtat în suflet de cei dragi. George va fi înmormântat sâmbătă, la Biserica „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril”. Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar familiei să-i dea tărie!

The most visited gambling websites in The UK