Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Acțiuni ale polițiștilor în ultimele zile

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 476

 

 

Sancţiuni la paza bunurilor

Oamenii legii din cadrul Biroului Ordine Publică au acţionat în municipiu pentru verificarea respectării prevederilor legale privind paza bunurilor, obiectivelor şi valorilor. Cu ocazia acţiunii au fost verificate 18 obiective şi au fost date 11 sancţiuni contravenţionale în valoare de 800 de lei.

 

Lereşteni, prinşi la furat de ţuică

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ, au identificat pe P.M. şi pe F.C., ambii de 19 ani, din comuna Lereşti, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 28 spre 29 mai 2018, cei doi ar fi pătruns într-o locuinţă din Lereşti, de unde ar fi sustras 170 de litri de băuturi alcoolice, scule şi unelte. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 5.000 de lei, a fost recuperat în totalitate. 

 

Prins cu 112 km la oră

Alexandru P., de 20 de ani, din Câmpulung, a fost depistat de către oamenii legii din cadrul Poliţiei Piteşti, în timp ce conducea un autoturism în Piteşti, cu viteză excesivă. Autoturismul fost înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 112 kilometri la oră. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

 

 

 

Şofau fără permis

Marian G., de 30 de ani, din comuna Davideşti, a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere. Marian N., de 19 ani, din localitatea Vultureşti, a fost prins de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş, în timp ce conducea un autoturism marca BMW, pe DN73, în localitatea Mărăcineni, fără a avea permis de conducere. În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare penale.

 

 

 

 

The most visited gambling websites in The UK