Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Acțiuni ale pompierilor în ultimele zile

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 460

Fete blocate în liftul de la blocul turn

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit pe strada General Simonescu, pentru salvarea unor fete de 12 şi 13 ani. Copilele au rămas blocate în unul dintre lifturile blocurilor turn, între etajele unu şi doi. S-a acţionat cu ajutorul accesoriilor din dotare pentru salvarea lor.

 

 

Incendiu la blocul 17

Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit pe strada Emil Gârleanu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă situată lângă blocul 17. Au ars un metru cub lemn de foc, o uşă şi o fereastră din lemn, materiale textile şi plastice. S-au evacuat nouă persoane din bloc şi au fost sparte cinci geamuri pentru evacuarea fumului de pe casa scării. Concluzia pompierilor a fost că focul a pornit din cauza fumatului în loc nepermis. 

 

 

Găsit în stop cardio-respirator

Un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit pe strada Valea Furnicii, la un pacient de 44 de ani, găsit în stop cardio-respirator. S-a început efectuarea manevrelor de resuscitare şi s-a cerut sprijinul unui echipaj cu medic, care a continuat manevrele, dar fără rezultat.

 

Animale salvate de pompieri

Un echipaj cu o autospecială şi apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit, la Stoeneşti, pentru salvarea unei vaci căzute într-un şanţ adânc de doi metri. Militarii au mai acţionat şi la Lereşti, pentru salvarea unui cal, căzut într-un şanţ adânc de un metru şi jumătate. S-a acţionat cu accesoriile din dotare pentru salvarea animalelor.

 

 

 

The most visited gambling websites in The UK