Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

„Şoseaua morţii” şi-a luat din nou tributul! Doi adolescenţi, morţi în impactul dintre un autoturism şi un autobuz

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 4235

b_400_250_16777215_10_images_2287_acc-schitu.jpgUn al treilea tânăr, şoferul autoturismului, a ajuns în stare gravă la spital

Cumplit accident, miercuri noaptea, pe 30 mai 2018, pe „Şoseaua morţii”, la Schitu Goleşti! Doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 18 ani, ambii din satul Coteşti, comuna Godeni, şi-au pierdut viaţa, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în plin în spatele unui autobuz, fiind proiectat ulterior în şanţul de pe marginea drumului. Şoferul maşinii, de 18 ani, din aceeaşi localitate, a ajuns în stare foarte gravă la spital şi, potrivit poliţiştilor sosiţi la faţa locului, nu poseda permis de conducere. În autobuz nu se aflau pasageri. Oamenii legii au demarat cercetările pentru a stabili cu certitudine circumstanţele producerii accidentului.

Tânărul de 17 ani a murit pe loc

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 22.10, în apropierea dispensarului din Schitu Goleşti, pe o porţiune de drum drept care-i îmbie, parcă, pe şoferi să calce mai tare pedala de acceleraţie. Potrivit anchetatorilor, şoferul autobuzului, care efectua curse regulate, a încercat să se încadreze cu vehiculul, fără să se asigure, pe banda de mers către Piteşti, după ce staţionase într-o alveolă, pe celălalt sens. A ajuns în faţa autoturismului, marca Opel, în care se aflau cei trei tineri din Coteşti, iar impactul dintre cele două vehicule a fost inevitabil. „Eram pe banda de mers spre Piteşti, ei veneau tot de la Câmpulung, cu viteză foarte mare, ameţitoare. Mi-a intrat în spate, m-a sucit invers.”, a declarat şoferul autobuzului, în vârstă de 51 de ani. După ce a lovit violent partea din spate a autobuzului, autoturismul a fost proiectat în şanţul betonat de pe marginea drumului. A fost nevoie de intervenţia a două echipaje de descarcerare, unul de la Câmpulung, iar celălalt de la Mioveni, pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate. În urma impactului, tânărul de 17 ani, Mihai Denis Predoiu, aflat pe bancheta din spate, a murit pe loc. La scurt timp după ce a fost urcat într-una dintre ambulanţele sosite la faţa locului a fost declarat decedat şi băiatul de 18 ani, Robert Brănescu, care era în faţă, pe locul din dreapta. Şoferul autoturismului, Sebastian Constantinescu, a ajuns în comă, tot cu o ambulanţă, la Spital Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Ieri de dimineaţă starea lui se îmbunătăţise, însă era foarte agitat.

Acul kilometrajului s-a oprit la 120 de kilometri la oră

b_400_250_16777215_10_images_2287_acc-schitu2.jpgPoliţia a deschis în acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se stabilească cu certitudine cauzele şi împrejurările care au stat la baza producerii accidentului, precum şi gradul de vinovăţie al persoanelor implicate. „Din primele cercetări se pare că şoferul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie.”, a declarat subcomisarul Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al IPJ Argeş, prezent şi el la locul accidentului. Oamenii legii au mai stabilit că şoferul autobuzului nu consumase băuturi alcoolice, iar acul de la kilometrajul autoturismului Opel rămăsese blocat la 120 de kilometri la oră. Urmează să se afle în ce condiţii maşina a ajuns pe mâinile adolescentului, surse din anturajul tinerilor afirmând că şoferul fără permis ar fi luat autoturismul familiei fără ştirea părinţilor. Din cauza accidentului, traficul a fost blocat în zonă aproape trei ore. 

„Un suflet atât de bun, un prieten atât de bun; nu ştiu ce să zic. Tremur şi sunt la sute de kilometri depărtare. Ştiu doar că nu o să vă uit niciodată. Veţi rămâne în sufletul meu pentru totdeauna. Nu pot să mă gândesc că e adevărat. E un şoc pentru noi toți. O să rămâneţi în sufletele noastre veşnic cum eraţi: doi băieţi care nu trebuia să plece acum, nu aşa devreme. Mai ales tu, Denis, cu planurile tale pentru majorat, mai ales că mai aveai puţin şi împlineai vârsta de 18 ani, deveneai major... De acolo, de sus, să ne vegheaţi şi pe noi, să ne feriţi de rău, să fiţi doi îngeri în paza noastră. Robert Brănescu, Denis Predoiu.”, este unul dintre mesajele postate pe Facebook de prietenii celor doi tineri care au murit, miercuri seara, la Schitu Goleşti.

Colegii lui Robert Brănescu, de la „Dinicu Golescu”, unde era elev, au făcut pe banca lui un mic altar, cu fotografia, flori şi lumânări. 

 

The most visited gambling websites in The UK