Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

De la „Ultimul Clopoţel”, în comă la spital

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 9063

b_400_250_16777215_10_images_2286_acc1.jpgBăiatul, originar din Hârtieşti, se afla, sâmbătă seara, la „Ultimul clopoţel” al Colegiului Tehnic, la Restaurantul „Ciobănaşul”, unde a petrecut până aproape de ora 22.00, când a părăsit localul, după o altercaţie cu alţi petrecăreţi. Se pare că tânărul s-a fotografiat cu o colegă, după care a pus poza pe Facebook cu un comentariu, care l-a deranjat pe prietenul fetei. Acesta din urmă şi-a luat gaşca şi s-a dus la local, cu gândul să-i aplice o corecţie.

b_400_250_16777215_10_images_2286_acc2.jpgElevul a apucat să se urce la volanul maşinii sale, un Opel, şi a plecat în trombă, urmărit de cei cu care era să se încaiere. A urcat pe strada Petre Zamfirescu, iar când a ajuns în Gruiului, a virat dreapta spre cartier. Dar, din cauza vitezei şi a lipsei experienţei la volan, nu a încetinit în intersecţia cu N. Popp şi a acroşat autoturismul Volkswagen Golf 5, în care se aflau două adolescente din Bughea de Jos, care se duceau spre casă. Speriat, tânărul din Hârtieşti, care avea permisul de doar două săptămâni, şi-a continuat drumul pe strada Gruiului, iar la câţiva zeci de metri de casa şefului de la Rutieră, Viorel Buzescu, a intrat în plin într-o Dacia Logan Van, parcată pe marginea stângă a drumului, pe care a mutat-o aproape 10 metri, pe partea opusă faţă de locul unde era staţionată.

b_400_250_16777215_10_images_2286_acc3.jpgDin impact, băiatul care a produs accidentele s-a lovit la cap, când a ajuns ambulanţa SMUD, îi curgea sânge din urechi. A fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a indicat că nu consumase băuturi alcoolice. A fost transportat la Spitalul Judeţean Piteşti, iar de aici a ajuns în comă indusă la o unitate medicală din Bucureşti.

The most visited gambling websites in The UK