Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Măcinat de o depresie severă, tatăl criminalului din Stoeneşti, care i-a luat zilele colegei de serviciu, s-a spânzurat

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 1458

b_400_250_16777215_10_images_2286_crima-stoenesti2.jpgUn bărbat de 76 de ani, din Stoeneşti, a fost găsit spânzurat, sâmbătă dimineaţa, într-o anexă a gospodăriei sale. Nimeni nu ştie cu exactitate ce l-a împins să-şi pună capăt zilelor, însă cei care l-au cunoscut vorbesc despre probleme medicale, inclusiv o afecţiune psihică severă, ca fiind punctul de plecare al acestei tragedii. Poliţiştii câmpulungeni, care s-au deplasat la faţa locului, pentru a ancheta acest caz, spun că nu sunt suspiciuni în ceea ce priveşte cauza morţii, cadavrul bărbatului prezentând indicii clare de suicid. Sinucigaşul este tatăl lui Constantin Bragă, individul care a ucis-o cu sânge rece pe vânzătoarea unui magazin din satul Coteneşti, comuna Stoeneşti, pe 10 aprilie 2016.

Constantin „Nae” Bragă (acelaşi nume ca al fiului criminal) a fost găsit atârnând în ştreang, în jurul orei 11.00, într-o magazie, chiar de fiica sa. Îngrozită, femeia a dat alarma la 112, solicitând ajutor medical, în speranţa că se mai poate face ceva pentru tatăl lor. La faţa locului a sosit, în scurt timp, o ambulanţă, însă cadrele medicale nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. La locul tragediei a ajuns şi Poliţia, echipa operativă de la Câmpulung constatând că actul sinucigaş este evident, neexistând alte cauze ale morţii care să trezească suspiciuni. „Era bolnav, avea astm şi probleme cu inima. A stat internat... Dar cea mai mare durere a lui a  provocat-o de băiatul care e în puşcărie. Ăla care a omorât-o pe fata aia de la magazinul din Coteneşti. Intrase în depresie şi spunea că el nu mai are de ce să trăiască. Îi părea rău de tot de băiat. Asta l-a măcinat cel mai rău de a ajuns să-şi dorească moartea. Nu mai voia să audă de el, că a ameninţat-o chiar pe mă-sa cu moartea, dar cine ştie ce era în sufletul lui!”, ne-a mărturisit un localnic. Constantin Bragă a lăsat un bilet de adio, prin care îşi cerea iertare pentru fapta sa şi o ruga pe soţie să aibă grijă de fiica lor. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la LML Câmpulung, în vederea efectuării necropsiei. 

 

The most visited gambling websites in The UK