Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Individul care a furat de la primarul din Dâmbovicioara, cercetat sub control judiciar

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 1603

b_400_250_16777215_10_images_2285_hot-db.jpgBărbatul de 50 de ani, din Rucăr, reţinut de poliţiştii musceleni, luni după-amiază, pentru 24 de ore, după ce a dat o spargere la o societate comercială, din localitatea vecină, Dâmbovicioara, a scăpat de arestul preventiv. Ilie Busioc va fi cercetat în continuare sub măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Potrivit anchetatorilor, individul este bănuit că, două nopţi la rând, în perioada 10 - 12 mai 2018, ar fi pătruns prin efracţie în incinta societăţii comerciale Cheresta, care aparţine primarului din Dâmbovicioara, Dumitru Secăreanu, de unde a sustras două cauciucuri şi componente de autocamioane în valoare de aproximativ 30.000 de lei. Cauciucurile au fost comercializate ulterior unei persoane fizice din Rucăr, iar celelalte bunuri au fost vândute unui centru de colectare a fierului vechi. Cazul a fost instrumentat de poliţiştii Secţiei Rurale Rucăr, aceştia reuşind să recupereze prejudiciul în proporţie de 90%. Ilie Busioc a fost audiat la Poliţia Câmpulung, după care a fost reţinut şi condus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Argeş. Marţi, 22 mai, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunerea de arestare preventivă, însă a scăpat uşor, fiind cercetat în continuare sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. 

The most visited gambling websites in The UK