Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Musceleni inconștienți

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 508

 

Prinşi cu viteză ca la raliu

Florin C., de 24 de ani, din comuna Dârmăneşti, a fost depistat de către oamenii legii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, în timp ce conducea pe Calea Câmpulung din Piteşti un autoturism marca Audi, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 176 kilometri la oră.

Ion P., de 20 de ani, din Coşeşti, şofa tot pe Calea Câmpulung din Piteşti un autoturism marca BMW, fiind înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 171 kilometri la oră.

Cei doi vitezomani au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi le-au fost reţinute permisele în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Prins băut la volan

Ionuţ U., de 28 de ani, din Câmpulung, a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş, în timp ce conducea un autoturism pe DN 73, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul avea o concentraţie de 0,89 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele lui fiind înregistrat dosar penal.

Tânăr de 18 ani, la volan fără permis

Agenţii câmpulunegnii l-au identificat pe Florin O., de 18 ani, din localitatea Mihăeşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 73, în comuna Ţiţeşti. Tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, pentru că nu avea, motiv pentru care pe numele lui a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Conducea având dovada expirată

 

Ion B., de 24 de ani, din comuna Schitu Goleşti, a fost depistat de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, având dovada de circulaţie provizorie expirată din decembrie 2017. Musceleanul s-a ales cu dosar penal. 

 

 

 

 

 

The most visited gambling websites in The UK