Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Din lotul celor 25 de bărbaţi, săltaţi pentru proxenetism şi spălare de bani, acum doi ani, Sunt în derulare patru dosare cu nouă acuzaţi

  • Written by E.M.
  • Hits: 1424

b_400_250_16777215_10_images_2284_dosare-acuzati.jpg

După acţiunea de amploare din 5 octombrie 2016, 25 de bărbaţi au fost săltaţi de mascaţi, fiind acuzaţi de proxenetism şi spălare de bani. De la demararea acţiunii de anihilare a reţelei care făcea bani frumoşi de pe urma fetelor pe care le plasau la produs în străinătate, o mare parte dintre muscelenii implicaţi au fost condamnaţi. Au fost şi două cazuri în care instanţa a achitat doi bărbaţi, pe Eduard Mihai Lică şi pe Ionuţ Cătălin Bejan. Alţii au scăpat mai repede de povara procesului penal, după ce au achitat prejudiciul şi şi-au recunoscut vina.

Dosarul judecat la Câmpulung, în care Mihai Claudiu Enache şi Mihai Răzvan Badiu au încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu Parchetul, a intrat pe rolul instanţei pe 27 aprilie, urmând ca primul termen să aibă loc pe 30 mai. 

În schimb, la Tribunalul Argeş sunt judecaţi pentru proxenetism şi spălare a banilor, ambele infracţiuni în formă continuată, Constantin Bogdan Stroe, Ionuţ Alexandru Gaşcu şi Bogdan Andrei Bădulici, într-un dosar, şi Petru Raia cu Eusebi Samir Lăcătuş, în altul, iar Valentin Rădulescu şi Petre Bogdan Pârlici, în al treilea.

Judecarea lui Constantin Bogdan Stroe, Ionuţ Alexandru Gaşcu şi Bogdan Andrei Bădulici este într-un stadiu avansat, până în prezent derulându-se şapte termene, care s-au terminat cu amânări din diferite cauze. La ultima înfăţişare, din 19 aprilie 2018, cauza a fost reprogramată, după ce Constantin Bogdan Stroe a renunţat la audierea martorilor propuşi în nota de probatorii (Bogdan Petruş Chiţu, Cornel Eduard, Radu Popescu şi Maria Bîlă), urmând ca la următoarea întâlnire, din 14 iunie, să se prezinte în faţa instanţei Mihai Cătălin Bălan, Tiberiu Gabriel Bălan, Răducu Gabriel Pantea, Natalia Bădulici şi Laurenţiu Andrei Toader. 

Bogdan Andrei Bădulici este singurul din lotul celor 25 care este judecat şi se mai află sub măsura arestului la domiciliu. S-a ajuns aici după ce tânărul a încălcat una dintre obligaţii impuse şi controlul judiciar i-a fost înlocuit cu arestul la domiciliu, măsură preventivă la care trebuie să se supună şi în prezent, după ce i-a fost prelungită de Tribunalul Argeş şi a rămas definitivă prin hotărârea Curţii de Apel Piteşti, din 12 aprilie 2018.

Fondul dosarului de proxenetism, care îi are ca inculpaţi pe Petru Raia şi Eusebi Samir Lăcătuş este stabilit să se judece pe data de 7 iunie 2018, după ce, pe 10 mai, apărătorul lui Eusebi Samir Lăcătuş a solicitat amânarea în vederea pregătirii apărării. Rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş în ceea ce-i priveşte pe inculpaţii Valentin Rădulescu şi Petre Bogdan Pârlici, judecaţi pentru proxenetism, a fost înregistrat în instanţă pe 29 mai 2017. Prima înfăţişare va fi pe 30 mai, după ce magistratul Ilenuţa Bădiceanu, care face parte din Completul C7 Fond, s-a abţinut de la soluţionarea cauzei.

The most visited gambling websites in The UK