Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cad ţigle de pe Spitalul TBC

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 597

b_400_250_16777215_10_images_2283_cad-tigle-tbc.jpgA devenit o obişnuinţă pentru muscelenii internaţi la Spitalul TBC din Câmpulung să vadă, zi de zi, cum se degradează una dintre clădirile instituţiei şi anume Vila „Grant”. Marţi dimineaţă, militarii de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că de pe această vilă cad ţigle într-un număr destul de mare, iar pericolul este la fel de mare pentru angajaţi, dar şi pentru pacienţi. La faţa locului s-a deplasat o echipă, iar pompierii au fost nevoiţi să se urce cu scara din dotare pentru a degaja ţiglele periculoase de pe acoperiş.

Nu este pentru prima dată când se întâmplă astfel de cazuri, administraţia din Câmpulung fiind pusă la curent cu starea de degradare în care se prezintă Vila „Grant” şi toate celelalte din incinta Spitalului de Pneumoftiziologie. Până de curând, complexul TBC a aparţinut Consiliului Judeţean, iar, de când a fost preluat de către administraţia locală de la Câmpulung, imobilul a intrat într-o stare şi mai mare de degradare. Vila „Grant” este una dintre cele mai frumoase case din Câmpulung, declarate „monument istoric”, însă, în scurt timp, cu ajutorul administraţiei locale, se va numi „Ruina Grant - sit istoric”. 

 

The most visited gambling websites in The UK