Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Lăsată neasigurată, în apropierea unei spălătorii, Maşină fără şofer pe Bulevardul I.C. Brătianu

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 939

 

b_400_250_16777215_10_images_2282_masina-pe-bulevard.jpgUn incident rutier, mai rar întâlnit, dar care ar fi putut avea urmări din cele mai nefericite, a avut loc zilele trecute pe una dintre cele mai aglomerate străzi din municipiu, zonă de tranzit şi pentru maşini de mare tonaj. Un autoturism marca Opel rula cu spatele, fără ca nimeni să se afle la volan, ziua-n amiaza mare, lăsându-i cu gura căscată pe toţi conducătorii auto aflaţi în trafic, dar şi pe pietoni. Cum a fost posibil aşa ceva aflaţi din ceea ce urmează.

Incidentul, unul hazliu până la urmă, s-a petrecut joi, la orele prânzului, pe Bulevardul I.C. Brătianu, în zona fostei pieţe de la Rotunda (Piaţa Mică). Potrivit martorilor, maşina a ajuns singură pe stradă, după ce şoferul acesteia a lăsat-o neasigurată în apropierea unei spălătorii auto din zonă. „Maşina era trasă pe dreapta, urma să fie spălată. Şoferul nu era acolo, cred că s-a dus să plătească, să bea vreo cafea, cine ştie... Cert e că a lăsat-o neasigurată şi a luat-o la vale, către autogară. Noroc că nu a lovit nimic în calea ei, bine nu mergea tare. S-a oprit într-o altă maşină.”, ne-a declarat un trecător, martor la cele întâmplate. Maşina a constituit un real pericol pentru participanţii la traficul rutier, care au reuşit să evite un impact cu aceasta. Mai puţin norocos a fost proprietarul unui autoturism care era staţionat pe partea dreaptă a carosabilului, în direcţia de mers spre zona „Turn”. Văzând că autoturismul fără şofer se îndreaptă către maşina sa, omul a încercat să evite coliziunea, însă nu a mai avut timp să efectueze manevra de mers înapoi. Din fericire, pagubele au fost minime, iar problema a fost rezolvată pe cale amiabilă, după ce la faţa locului a ajuns între timp şi conducătorul auto imprudent. Întregul incident a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. 

 

The most visited gambling websites in The UK