Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Reţinuţi în urmă cu o lună, Trei tineri din Albeşti, judecaţi pentru furt calificat

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 613

 

Acum o lună, pe 17 aprilie 2018, oamenii legii de la Poliţia Municipiului Câmpulung şi cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti au făcut 12 percheziţii domiciliare în Muscel. Cu această ocazie a fost probată activitatea infracţională a trei tineri din Albeştii de Muscel, care ar fi pătruns prin efracţie în locuinţe şi societăţi comerciale din comunele Berevoeşti, Albeştii de Muscel şi Lereşti, de unde ar fi sustras diverse bunuri. În urma descinderilor, au fost recuperate zeci de obiecte a căror valoare totală depăşeşte 45.000 de lei. 

Cercetările au fost finalizate, iar cei trei suspecţi sunt judecaţi pentru furt calificat

Poliţiştii Secţiei Rurale Schitu Goleşti au finalizat cercetările în dosarul penal ce-i vizează pe cei trei suspecţi, Costinel Ionuţ Cîrstea, George Gabriel Diaconu şi Sebastian Dragoş Vulpoiu, toţi de 19 ani. Rechizitoriul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Câmpulung, băieţii urmând să fie judecaţi pentru furt calificat.

În dosarul care are câteva sute de pagini, părţi vătămate sunt: Gheorghe Coman, Nicolae Cumpănaşu, Ion Stoica, Gheorghe Gănescu, Daniela Ţigău, Ion Năstase, Ion Ilinca, Cristinel Vuţei, Ioan Matei, Veruţa Gava, Cătălin Mihail Miriţoiu, Ion Banu, Bucur Dorel Negru şi Teodora Năstase.

Pentru complicitate, mai sunt cercetaţi sub măsura controlului judiciar Marcel Alexandru Aron, de 24 de ani, din Bughea de Sus, şi Vasilica Cîrstea, mama lui Costinel Ionuţ Cîrstea, iar ca martori, au mai fost audiaţi George Mădălin Cîrstea (fratele lui Costinel Ionuţ Cîrstea), Marian Aurel Diaconu, de 22 de ani (fratele lui George Gabriel Diaconu), Gabriel Bugheanu, de 47 de ani, din Bughea de Sus, Ilie Leonard Aron, de 26 de ani (vărul lui Marcel Alexandru Aron) şi Sorin Burulea, de 19 ani, din Valea Mare Pravăţ.

Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2017 - aprilie 2018, cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie în locuinţe şi societăţi comerciale situate pe raza judeţului Argeş, de unde ar fi sustras diverse bunuri. Prejudiciul este estimat la peste 45.000 de lei. Cei trei indivizi din Albeşti ar fi operat, în special, la firmele care comercializau băuturi alcoolice şi ţigări, dar şi în gospodării unde se aflau anexe în care erau depozitate scule şi unelte. De altfel, în timpul percheziţiilor, poliţiştii au găsit acasă la suspecţi mai multe bunuri, printre care enumerăm: motoferăstraie, motocositoare, motociclete enduro, motoscutere, aparatură electronică şi electrocasnică, roabe, bidoane din plastic, tuciuri, aparate de sudură, generatoare, roţi de maşini, etc. Cele mai multe bunuri au fost furate de pe raza comunei Albeştii de Muscel. 

The most visited gambling websites in The UK