Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Adolescent răpus de băutură

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 1717

b_400_250_16777215_10_images_2279_adolescent-rapus-de-batura.jpgRăpus de băutură, un adolescent din Câmpulung a zăcut, joia trecută, spre seară, mai bine de cinci ore, pe spaţiul verde din faţa unui bloc din cartierul Grui, până când l-au ţinut „balamalele” să poată merge acasă. În tot acest timp, locatarii din zonă se întrebau dacă nu cumva puştiul „dă colţul” şi stăteau în cumpănă dacă să sune sau nu după ajutor la 112.

N-a fost nevoie de intervenţia cadrelor medicale, pentru că adolescentul s-a ridicat cu chiu, cu vai, în jurul orei 22.00, şi a plecat în zig-ziag, abia ţinându-se pe picioare, într-o direcţie necunoscută (probabil, acasă). A zăcut pe iarbă, cu un rucsac lângă el, de la ora 5.00, atunci când a fost zărit pentru prima dată. La început, lumea se întreba dacă nu cumva băiatului i s-a făcut rău din alte cauze decât cele bahice, însă, până la urmă, adevărul a ieşit la iveală: puştanul era „mort” de beat. Atât de beat, încât s-a scăpat pe el (şi treaba mică, şi treaba mare), dovadă stând în acest sens balta de urină ce se iţea de sub trupul său şi mirosul ce răzbătea pe o rază de câţiva metri în jurul său, de a făcut curioşi şi pe maidanezii ce staţionează în zonă. „Ce-o fi păţit? O fi bolnav? O fi căzut şi s-a lovit la cap? Sună tu, vecină, la salvare. Nu sun, că dacă n-are nimic şi mă pune să plătesc! Stai să vedem ce mai face. Uite că mişcă, nu e mort! A făcut pe el! Doamne, e beat! E mort de beat! Lasă-l că-şi revine el şi pleacă.”, vorbeau locatarii din zonă. 

 

The most visited gambling websites in The UK