Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Patru beţivani săltaţi de SMURD din stradă

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 853

 

Patru musceleni au fost recuperaţi din stradă, zilele trecute, de echipajele SMURD, după ce au întrecut măsura cu consumul de băuturi alcoolice. Ei au fost transportaţi la Spitalul Municipal din Câmpulung, unde au primit tratamentul cuvenit, fiind apoi externaţi.

Prima victimă a alcoolului a fost un bărbat de 84 de ani, din comuna Stoeneşti, care, la sosirea paramedicilor, era aproape în comă şi acuza dureri la mâini, probabil, ca urmare a căzăturilor suferite în încercarea de a ajunge din stradă în curtea casei. Celelalte trei persoane doborâte de băutură au fost culese de pe străzile din Câmpulung şi sunt ceva mai tinere, respectiv de 40, 50 şi 53 de ani. Cel mai rău a fost cazul bărbatului de 40 de ani, care, în momentul în care a fost preluat de echipajul SMURD, se afla în stare de inconştienţă, scăpat pe el şi plin de vomă. Restul intervenţiilor în ultimele zile ale celor de la pompieri au fost pentru cazuri care chiar aveau nevoie de ajutor medical. O tânără de 31 de ani, din Câmpulung, şi un băiat de 12 ani, din Valea Mare Pravăţ, au fost ajutaţi de paramedici să depăşească starea de lipotimie în care au fost găsiţi. Pe lângă aceste cazuri, lucrătorii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung au mai ajuns la o pacientă de 73 de ani, din localitate, care suferea de hipertensiune arterială şi angină pectorală; la o bătrână de 91 de ani, tot din municipiu, cu insuficienţă cardiacă, şi un bărbat de 85 de ani, cu stare generală de rău; în comunele Schitu Goleşti şi Lereşti, la o femeie de 47 de ani, cu dureri lombare, şi la un pacient de 74 de ani, cu accident vascular ischemic. 

The most visited gambling websites in The UK