Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

În viaţă, după ce au plonjat cu maşina într-o grădină

b_400_250_16777215_10_images_2278_acc-cetateni3.jpgTrei tineri, din comuna Cetăţeni, au văzut moartea cu ochii, luni seara, după ce au fost implicaţi într-un spectaculos accident rutier, care a avut loc pe drumul ce leagă Câmpulungul de Târgovişte. Chiar dacă maşina în care se aflau, scăpată de sub control de un şofer vitezoman, a părăsit carosabilul şi s-a rostogolit într-o grădină de pe marginea drumului, distrugând totul în calea ei, tinerii s-au ales cu traumatisme care nu le-au pus viaţa în pericol.

b_400_250_16777215_10_images_2278_acc-ceteni2.jpgAccidentul s-a petrecut în jurul orei 19.15, pe DN 72, în comuna Cetăţeni, pe o porţiune de drum drept, care parcă-i îmbie pe şoferi să apese mai tare pe pedala de acceleraţie. Aşa a procedat, pare-se, şi Vlad Alexandru Coşcodaru, de 22 de ani, din cătunul de rudari Valea Cetăţuii, care, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism VW Passat, cu numere de Bulgaria, la aproximativ doi kilometri de satul Lăicăi, a pierdut controlul asupra direcţiei. Maşina a ajuns pe contrasens, după care a părăsit carosabilul şi a dărâmat, pe rând, un gard din plasă metalică, pe o porţiune de circa 10 metri, un stâlp din reţeaua de electricitate şi un copac, iar, în final, s-a rostogolit aproape 4 metri într-o grădină, oprindu-se pe roţi.

b_400_250_16777215_10_images_2278_acc-cetateni1.jpgMartorii acestui nefericit eveniment rutier se aşteptau la ce e mai rău, ba chiar cineva a anunţat, la un moment dat, la 112, că accidentul s-a soldat cu o persoană decedată, însă, din fericire, atât conducătorul auto, cât şi cei doi pasageri aflaţi în maşină, Ionuţ Racolţea şi David Liţă, ambii în vârstă de 18 ani, tot din Valea Cetăţuii, au scăpat cu viaţă. O singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată cu o ambulanţă SAJ la Spitalul Municipal Câmpulung, fiind acum în afara oricărui pericol. Maşina a fost serios avariată şi, cel mai probabil, va ajunge la fier vechi. Poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili cu certitudine circumstanţele producerii accidentului, cauza probabilă fiind viteza excesivă. Vlad Alexandru Coşcodaru a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

The most visited gambling websites in The UK