Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Casă cuprinsă de flăcări, lângă Spitalul TBC

b_400_250_16777215_10_images_2276_incendiu.jpgPompierii câmpulungeni au fost solicitaţi, ieri după-amiază, pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit într-un imobil pe strada Lascăr Catargiu, din municipiu. Din fericire, flăcările au fost stinse în fază incipientă, iar pagubele au fost minime. Nu au fost înregistrate victime.

b_400_250_16777215_10_images_2276_incendiu2.jpgAlarma s-a dat în jurul orei 13.30, după ce flăcările au cuprins o casă nelocuită, situată lângă clădirea administrativă a Spitalului de Pneumoftiziologie. Potrivit martorilor, proprietarii imobilului au făcut curat în curte şi au dat foc resturilor vegetale strânse, dar şi unor rugi care se întinseseră pe casă. De aici, flăcările s-au extins, cel mai probabil, din cauza vântului, la acoperiş, care, până la sosirea pompierilor, alertaţi prin 112, a ars pe o suprafaţă de aproximativ cinci metri pătraţi. Faptul că flăcările au fost observate la timp a făcut ca pagubele să fie neînsemnate, altfel, dacă focul cuprindea întreaga locuinţă şi se propaga şi la imobilele din jur, majoritatea vechi, pe structură din lemn, dimensiunile incendiului erau altele. Pompierii au concluzionat că incidentul a fost provocat intenţionat. La faţa locului au ajuns şi o ambulanţă SMURD, dar şi un echipaj de la Electrica.

 

The most visited gambling websites in The UK