Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pentru că se sustrage cercetărilor, după ce a fost depistat la volan fără permis, „Condei”, căutat de poliţişti

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 1725

b_400_250_16777215_10_images_2273_condei.jpgUn tânăr de 28 de ani, din Dragoslavele, cu antecedente penale, este căutat de poliţişti pentru a da socoteală în faţa legii, după ce, fiind depistat conducând un autoturism fără a deţine permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule, a reuşit să fugă şi se sustrage cercetărilor. Mai mult decât atât, el a fost implicat şi într-un incident rutier, soldat, din fericire, doar cu pagube materiale. Pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Pe 28 martie 2018, la ceas de seară, Daniel Negoescu, zis „Condei”, un individ cunoscut ca un cal breaz în localitatea Dragoslavele, şi nu numai, prin prisma palmaresului său infracţional impresionant, a ieşit la plimbare cu maşina, un Volkswagen Passat, cu numere de Anglia, chiar dacă nu posedă permis de conducere. La Rucăr, spre ghinionul său, i-a ieşit „potera” în cale şi i-a făcut semn să tragă pe dreapta, oamenii legii ştiind că el nu are permis. Individul a demarat, însă, în trombă şi a încercat să se facă nevăzut. Poliţiştii au pornit după el şi s-a lăsat cu o urmărire ca-n filme. La intrarea în Dragoslavele, pe DN 73, Daniel Negoescu a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un autoturism Skoda Fabia, condus de un bărbat din Miceşti. După impact, soldat doar cu avarierea celor două maşini, „Condei” şi-a abandonat autoturismul şi a fugit, reuşind să-şi piardă urma. El este căutat acum de poliţişti, care au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere. Incidentul rutier, catalogat drept tamponare, va fi soluţionat pe latură civilă. 

Conform articolului 335 din Codul Penal, această infracţiune se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 5 ani. Legea nu prevede nicio pedeapsă alternativă, singura şansă a făptaşului de a scăpa de puşcăria efectivă fiind închisoarea cu suspendare. Ceea ce se şi întâmplă în cele mai multe cazuri, practica instanţelor judecătoreşti statuând obiceiul de a le aplica celor prinşi în asemenea situaţii pedepse aproape de minim, pentru care se dispune suspendarea executării. În cazul de faţă, Daniel Negoescu riscă să ajungă în spatele gratiilor, fiind recidivist. 

 

The most visited gambling websites in The UK