Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Moartă-n casă, de mai multe luni

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 1661

b_400_250_16777215_10_images_2273_moarta-in-casa.jpgCele mai negre temeri ale unor locatari din blocul 13, situat în cartierul Vişoi, pe strada Emil Gârleanu, s-au adeverit miercuri după-amiază. Îngrijoraţi că o vecină de-a lor, în vârstă de 74 de ani, nu a mai dat niciun semn de viaţă de câteva luni, oamenii au cerut ajutorul Poliţiei şi Pompierilor.

Era în jur de ora 17.40, când pompierii au spart uşa apartamentului în care locuia şi au găsit-o pe femeie fără suflare, întinsă pe pat. Cadavrul se afla într-o stare avansată de putrefacţie, mirosul specific simţindu-se din plin pe toată scara. Vecinii spun că persoana decedată era o femeie retrasă şi nu avea pe nimeni apropiat, care să se intereseze de soarta ei. „Locuia singură. Nu ştiu dacă a fost căsătorită şi dacă are copii. N-o vizita nimeni apropiat. Ultima dată, am văzut-o anul trecut, prin noiembrie. Cred că e moartă de mult, dar, din cauza frigului, nu s-a simţit mirosul. Acum, că a dat căldura, se simte. Am crezut că a fost plecată.”, ne-a mărturisit un locatar. Poliţiştii criminalişti au efectuat cercetarea la faţa locului şi au dispus transportarea cadavrului la morgă, pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei morţii. Din primele cercetări, pe trupul neînsufleţit nu s-au găsit urme de violenţă, femeia fiind răpusă, cel mai probabil, de un infarct miocardic. 

The most visited gambling websites in The UK