Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Din cauza unor resturi vegetale aprinse de un om al străzii în Cimitirul Grui, Două garaje, cuprinse de flăcări 

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 880

b_400_250_16777215_10_images_2273_incendiu.jpgUn bărbat din Câmpulung, cu afecţiuni psihice, a fost la un pas de a provoca un dezastru, miercuri după-amiază, după ce a dat foc unor resturi vegetale, în cimitirul din cartierul Grui. Din fericire, pompierii au intervenit cu promptitudine şi au stins flăcările care cuprinseseră şi  două garaje din apropiere, limitând astfel valoarea pagubelor.

Alarma s-a dat în jurul orei 17.20, după ce câţiva trecători au zărit ieşind fum din zona garajelor situate în apropierea parcului de lângă troiţa din Grui, în vecinătatea cimitirului. La faţa locului a ajuns un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Cîmpulung, care a lichidat incendiul în aproximativ 20 de minute. Flăcările cuprinseseră două garaje, în care, spre norocul proprietarilor, nu se afla nicio maşină, şi exista riscul să se extindă la un al treilea, în care era un bolid de lux (BMW, seria 5). În urma verificărilor, s-a stabilit că totul a pornit de la un om al străzii,  cunoscut sub apelativul „Dobrin”, care-şi face veacul prin zonă, ocupându-se, printre altele, şi cu îngrijirea locurilor de veci din Cimitirul Grui. Miercuri după-amiază, bărbatul, care este bolnav psihic, a strâns nişte resturi vegetale şi le-a dat foc în apropierea garajelor, fără să se gândească vreo clipă că ar putea provoca un incendiu devastator. În urmă cu câţiva ani, Dobrin a mai incendiat, în acelaşi mod, şi gardul cimitirului, însă pompierii militari, ca şi acum, au lichidat focul din faşă. 

 

The most visited gambling websites in The UK