Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Condamnat pentru furtul din magazinul de la Rotunda

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 593

b_400_250_16777215_10_images_2272_hot-rotunda.jpgPe lângă numeroasele condamnări pentru furturi, ce mai contează încă una pentru Cristinel Sîrbea, bărbatul în vârstă de 50 de ani, din Poienarii de Muscel?! Vineri a fost condamnat pentru o spargere, pe care a dat-o la începutul lunii decembrie 2017, la un magazin din zona Rotunda.

Originar din satul Groşani, Cristinel Sîrbea a „operat”, în noaptea de 13 spre 14 decembrie 2017 un magazin din zona Rotunda. Operaţiunea a durat doar câteva minute, după care bărbatul s-a făcut nevăzut, mulţumindu-se cu casa de marcat, un aparat POS şi 70 de lei, paguba ridicându-se la 2.600 lei. Furtul fiind surprins de camerele de supraveghere, Cristinel Sîrbea a fost prins în scurt timp, fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Următoarea zi a fost audiat la Parchet şi adus în faţa Judecătoriei Câmpulung cu propunerea de arestare preventivă, dar cercetările au continuat cu el în stare de arest la domiciliu. Parchetul a contestat decizia, iar Tribunalul Argeş a fost de acord cu propunerea, hotărând reţinerea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile, începând cu 22 decembrie 2017.

Tot la finele anului trecut, Cristinel Sîrbea a fost condamnat la un an de închisoare, cu executare, pentru că a furat dintr-un magazin din Piaţa Centrală, chiar de Zilele Municipiului. Pe lângă condamnarea pronunţată de Judecătoria Câmpulung, bărbatul a fost obligat să plătească societăţii Inedit New Business SRL contravaloarea prejudiciului, de 1.675,50 lei, dar şi 1.000 de lei, cheltuieli de judecată.

Pentru „isprava” de la finele anului trecut, musceleanul a primit o pedeapsă cu închisoarea tot de un an, cu executarea în condiţii privative de libertate. Ca pedeapsă complementară, i-au fost interzise mai multe drepturi: de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice; de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pe o perioadă de doi ani, ce urmează a se executa după executarea pedepsei închisorii. Cum Cristinel Sîrbea mai avea o condamnare de un an, cu privare de libertate, emisă pe 21 decembrie 2017 de Judecătoria Câmpulung şi rămasă definitivă prin neapelare, pentru spargerea magazinului din Piaţa Centrală, cele două condamnări i-au fost contopite, în final, Sîrbea având de ispăşit un an şi patru luni de închisoare, cu executare. Din pedeapsă, judecătorul a dispus să i se scadă perioada reţinerii, arestării la domiciliu şi arestării preventive, adică reţinerile din 31 iulie 2017 şi 14 decembrie 2017 şi perioada din 15 decembrie 2017, până la zi. 

Judecătorul a mai consemnat că firma păgubită, Kiotis Market SRL, prin administratorul Monica Pahonţu, nu s-a constituit parte civilă, urmând ca inculpatul să suporte doar cheltuielile judiciare către stat, în sumă de 500 de lei.

Sentinţa poate fi supusă apelului în primele 10 zile de la comunicare.

The most visited gambling websites in The UK