Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Gropile din şoseaua spre Curtea de Argeş au băgat un şofer în spital

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 1777

b_400_250_16777215_10_images_2272_acc-cda.jpgGropile din DN 73C Câmpulung - Curtea de Argeş au făcut o victimă. Atent să ocolească craterele din şosea, coroborat cu condiţiile meteo, un conducător auto a ajuns cu maşina în şanţ.

Incidentul s-a întâmplat pe DN 73 C, pe raza localităţii Godeni. Dorinel Moldovean, de 59 de ani, din municipiul Zalău, judeţul Sălaj, din cauza vizibilităţii reduse generate de precipitaţiile abundente, care au căzut duminică dimineaţă, şi atent să evite gropile din carosabil, a pierdut controlul volanului şi a derapat în şanţul de pe marginea drumului. Bărbatul venea dinspre Câmpulung şi se îndrepta spre Curtea de Argeş, când a scăpat cu autoturismul în rigola de colectare a apelor pluviale, pe direcţia lui de mers. La sosirea ambulanţei SMURD, de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung, bărbatul acuza dureri lombare şi la cotul drept. După ce a primit îngrijiri la faţa locului, a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung, pentru continuarea investigaţiilor medicale. 

The most visited gambling websites in The UK