Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A intrat cu maşina-n şanţ după o depăşire riscantă

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 1571

b_400_250_16777215_10_images_2272_acc-sant-depasire.jpgCurat ghinion pentru un şofer din Câmpulung, care s-a trezit, vineri dimineaţă, în doi timpi şi trei mişcări, cu maşina în şanţ, în timp ce se deplasa pe DN 73, în Schitu Goleşti. Din fericire, incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Conducătorul auto se afla la volanul unui autoturism Opel, cu numere roşii, şi se îndrepta spre Câmpulung. La un moment dat, potrivit martorilor, bărbatul a pierdut controlul volanului în timp ce efectua o depăşire riscantă, a intrat pe contrasens, iar de aici a ajuns în şanţul de pe marginea drumului, în direcţia sa de mers, oprindu-se într-un cap de pod. „Am auzit o bubuitură puternică şi am ieşit afară din casă. L-am văzut pe şofer ieşind singur din maşină. Zicea că a intrat într-o depăşire şi nu a mai putut să redreseze maşina. S-a dus direct în şanţ şi s-a proptit într-un podeţ, de l-au făcut ăştia acum. Era bucuros că scăpase teafăr. „Dă-o dracu’ de maşină, bine că nu am eu nimic”, mi-a zis.” Dacă şoferul s-a ales doar cu o sperietură groaznică din această încercare, în schimb, maşina sa va avea nevoie de reparaţii, fiind luată de la locul accidentului pe platformă. 

 

The most visited gambling websites in The UK