Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Unei femei din Lereşti, văduvă de curând, i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit în stradă

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 1207

b_400_250_16777215_10_images_2272_femeie-lesinata.jpgO femeie din Lereşti a ajuns vineri, în jurul prânzului, la Spitalul Municipal Câmpulung, pentru a primi îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău şi a căzut ca secerată pe stradă. A fost ulterior stabilizată la Compartimentul de Primiri Urgenţe, însă va mai rămâne câteva zile la spital pentru investigaţii medicale amănunţite.

Potrivit martorilor, incidentul s-a petrecut chiar în faţa Autogării. Femeia se afla pe trotuar şi aştepta, probabil, autobuzul de Lereşti, iar, la un moment dat, a acuzat o stare de rău şi nu s-a mai putut ţine picioare. „Am auzit că lucrează la Fisc. I-a murit soţul recent şi poate că, de la supărare, s-a simţit rău şi s-a prăbuşit, leşinată, pe trotuar. Au luat-o câţiva oameni şi au pus-o pe spaţiul verde.”, ne-a mărturisit unul dintre martorii incidentului. Un bărbat i-a făcut masaj cardiac şi a fost udată cu apă, ca să îşi revină. Curioşii s-au strâns ca la circ, iar cineva a sunat la 112, solicitând ajutor medical de urgenţă. La faţa locului a sosit, în scurt timp, o ambulanţă SAJ, care i-a acordat primul ajutor, după care femeia, foarte agitată, a fost transportată la spital, unde a primit îngrijirile medicale ce se impuneau. Va mai rămâne sub observaţie medicală câteva zile, timp în care i se vor face investigaţii suplimentare. 

 

The most visited gambling websites in The UK