Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bebeluş găsit mort

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 686

Tragedie într-o familie din Ţiţeşti, sâmbătă dimineaţă! Un bebeluş de numai trei luni, găsit mort lângă mămica lui. Este vorba despre un băieţel, care locuia într-un adăpost de o cameră, în satul Valea Mănăstirii, din comuna Ţiţeşti, cu mama lui, în vârstă de numai 15 ani, şi sora acesteia de 14 ani, tatăl fiind plecat la muncă în străinătate. Mămica fiind tot un copil, nu a ştiut cum să reacţioneze şi a stat cu cadavrul micuţului în pat, lângă ea, până când s-a luminat de zi ca să poată anunţa autorităţile.

Oamenii legii au fost anunţaţi, sâmbătă dimineaţă, pe 31 martie, că un băieţel de numai trei luni a decedat la Ţiţeşti. Echipa operativă a mers în cătunul locuit de romi din Valea Mănăstirii pentru cercetări, unde a constatat că micuţul Avram Banu este mort de mai multe ore, cadavrul fiind deja rigid. Pe trupul lui nu existau urme de violenţă, iar mămica, Georgiana, în vârstă de 15 ani, le-a declarat că l-a găsit mort. Fata care nu a împlinit încă 16 ani a spus că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, micuţul era răcit şi a fost dus la medicul de familie, la control. Atunci, i s-a prescris o reţetă cu picături de nas şi un sirop de răceală, pe care încă i-l administra la data decesului. Starea lui se ameliorase, numai că, pe la miezul nopţii de vineri spre sâmbătă, micuţului i-a crescut puţin temperatura. Georgiana l-a doftoricit cum s-a priceput, mai ales că, după cum spunea ea, nu avea febră mare şi s-a culcat lângă el. Când s-a trezit, în jurul orei 4.00, a constatat că băieţelul este cu buzele vinete şi nu mai respiră. În plus, trupul era deja rece. Şi-a dat seama că este mort, însă, neavând telefon, a aşteptat să se lumineze de zi, pentru a apela la un vecin, care să anunţe autorităţile. Mămică locuia într-o casă compusă dintr-o singură cameră, împreună cu sora ei, o copilă de 14 ani. În aceeaşi curte mai locuia o mătuşă de-a lor, care, de asemenea, nu avea telefon. La câteva ore după ce l-a găsit pe băieţel mort, Georgiana s-a dus la un vecin şi l-a rugat să sune la 112. Tocmai de aceea, când a ajuns echipa operativă la Valea Mănăstirii, s-a constatat că băieţelul zăcea mort de ore bune. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru autopsie, urmând a se stabili cauza morţii. 

The most visited gambling websites in The UK