Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Maşina unui poliţist, făcută scrum într-un incendiu violent

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 1834

b_400_250_16777215_10_images_2271_incendiu-politist.jpgUn morman de fiare fumegânde. Atât a rămas dintr-o utilitară cuprinsă de flăcări, miercuri după-amiază, pe o stradă lăturalnică din Câmpulung. Incendiul a fost stins de pompieri în circa 20 de minute, cauza probabilă a acestuia fiind un scurtcircuit la instalaţia electrică. Din fericire, nu au existat victime, însă maşina, cel mai probabil, va ajunge la un centru de colectare a fierului vechi.

b_400_250_16777215_10_images_2271_incendiu-politist2.jpgAlarma s-a dat în jurul orei 14.00, pe strada Izvorului, care se intersectează cu centura ocolitoare a municipiului, mai jos de unităţile militare de Vânători de Munte şi Chimie. Proprietarul autoutilitarei (un microbuz 8 plus 1 locuri), Marin Ion, un fost poliţist la Criminalistică, abia se întorsese cu ea de la spălătorie şi o parcase în curtea casei. Se pregătea să plece în cursă, peste hotare, însă planurile i-au fost date peste cap, după ce, ca din senin, maşina a fost cuprinsă de flăcări. Cum incendiul se manifesta violent, ajungând şi la remorca pentru bagaje şi ameninţând să se extindă la casă, bărbatul, ajutat de câţiva vecini, a scos autoutilitara din gospodărie şi a îndreptat-o spre pârâul ce curge prin faţa casei.

b_400_250_16777215_10_images_2271_incendiu-politist3.jpgA rămas suspendată pe malul apei şi acolo au intervenit pompierii, aceştia reuşind să stingă flăcările în aproximativ 20 de minute. La sosirea echipajului, întreaga maşină ardea violent, focul fiind favorizat de prezenţa materialului combustibil din interior. Chiar dacă militarii au acţionat cu promptitudine, autovehiculul a fost distrus în proporţie de 95%. A mai ars o parte din remorcă, dar şi o tuie aflată la poartă. Din primele verificări, se pare că focul a pornit de la un scurtcircuit la instalaţia electrică a maşinii.

The most visited gambling websites in The UK