Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Victima accidentului de la Mihăeşti, de acum trei săptămâni, de-abia a ieşit din comă

  • Written by E.M.
  • Hits: 2058

b_400_250_16777215_10_images_2270_acc-mihaesti.jpgÎn ediţia din 6 martie 2018, vă informam despre un accident în apropierea barierei de la Mihăeşti, produs de un tânăr de 19 ani, care se afla la volanul unui autoturism de teren. Tânărul, care are permisul de doar 6 luni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în autoturismul din faţa lui, care rula în acelaşi sens de mers, spre Câmpulung. Ambii ocupanţi ai maşinii din faţă, Marin Bogdan, de 55 de ani şi soţia lui, Dumitra Bogdan, de 61 de ani, au suferit traumatisme cerebrale şi escoriaţii, fiind transportaţi la spital.

La începutul săptămânii, Marin Bogdan, care abia a ieşit din comă, ne-a contactat telefonic şi ne-a dat mai multe detalii despre accident. În primul rând, a venit cu precizarea că ambele maşini implicate rulau în acelaşi sens de mers, de la Piteşti spre Câmpulung, iar tânărul de la volanul maşinii de teren, Valentin N., de 19 ani, a intrat în plin în cea condusă de el, maşina primului fiind distrusă total. Ca un amănunt, bancheta din spate a ajuns peste scaunele din faţă, aproape de bord. În final, prima maşină a fost distrusă total, iar ocupanţii ei mulţumesc lui Dumnezeu că au scăpat cu viaţă din vehiculul care a ajuns un morman de fier vechi.

Cei doi soţi se îndreptau, la primele ore ale dimineţii spre Câmpulung, la fiica lor care locuieşte în municipiu. Pe lângă faptul că au rămas fără maşină, familia din Piscani a cheltuit o grămadă de bani pe medicaţie. În încercarea de a face o înţelegere cu cel care le-a distrus autoturismul şi le-a pus viaţa în pericol, familia păgubită a primit numai refuzuri din partea tânărului, motiv pentru care se vor îndrepta împotriva lui pe cale judecătorească. „Noi ne îndreptam către Câmpulung, mergeam la fiica noastră, care e căsătorită acolo, când am fost loviţi din spate de acest tânăr. Maşina e în curte, distrusă în proporţie de peste 80%. A avut viteză mare, spune că l-a luat somnul, a fost şi sub influenţa băuturilor alcoolice… Noroc cu un băiat, care m-a salvat, m-a readus la viaţă, intrasem în comă şi care mi-a spus că era băiatul era şi desculţ… Astăzi (n.r. luni, 26 martie) trebuie să mă duc să-mi iau certificatul medico-legal, pentru care trebuie să semnez. Nu vrem decât să fim sănătoşi. Soţia nu ea nici ea bine, are dantura toată ruptă şi un hematom la cap. Nu a vrut să se interneze când a văzut că-mi curge mie sânge de la cap. Nu m-a lăsat singur, m-a îngrijit pe mine. Prima dată, am ajuns la Spitalul Câmpulung, dar, văzând cât de grav sunt, m-au transferat la Spitalul Judeţean Piteşti. După trei zile, m-au trimis acasă, unde, după ce am stat două, trei zile, mi-a fost rău şi am chemat ambulanţa, care m-a dus din nou la spital, unde am fost internat alte şase zile. Sunt acasă, fac tratament şi urmează să fac investigaţii suplimentare.”, ne-a spus Marin Bogdan. 

Tagged under: accident mihăești

The most visited gambling websites in The UK