Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Inspector de la Primărie, găsit spânzurat în apartament

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 2285

b_400_250_16777215_10_images_2267_iosif.jpgAjunşi în pragul disperării din cauza necazurilor de tot felul, tot mai mulţi oameni recurg la o metodă nebunească pentru a scăpa de probleme: sinuciderea. Este şi cazul unui bărbat de 49 de ani, din Câmpulung, care s-a spânzurat, marţi dimineaţă, într-un apartament din blocul D29, din cartierul Vişoi, în care locuia împreună cu soţia lui. Dănuţ Iosif a lăsat în urmă un bilet de adio, în care nu şi-a motivat, însă, gestul sinucigaş, iar poliţiştii sosiţi la faţa locului, pentru ancheta de rigoare, au stabilit că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza morţii, indiciile privind actul suicidal fiind evidente.

„Alex, să ai grijă de mama!”

Bărbatul, inspector superior la Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Câmpulung, Compartimentul de Transport Public Local, a fost găsit atârnând în ştreang, în jurul orei 07.00, chiar de partenera sa de viaţă, salariată, la rândul său, în instituţia păstorită de Liviu Ţâroiu. Cutremurată de cele văzute, femeia a sunat la 112 pentru a chema o ambulanţă, însă cadrele medicale sosite la faţa locului nu au mai avut altceva de făcut decât să constate decesul. Poliţia din Câmpulung a deschis o anchetă în acest caz şi, din primele cercetări, se pare că nu sunt suspiciuni în ceea ce priveşte cauza morţii, mai ales că, în ultima perioadă, Dănuţ Iosif era măcinat de o depresie severă, pe fondul consumului exagerat de alcool. Inevitabil, au apărut şi problemele în căsnicie, dar şi la locul de muncă. „Trebuia să fie ajutat, avea probleme mari cu băutura şi de aici a pornit totul. Nu se mai înţelegea nici cu soţia, la serviciu venea „afumat”... De altfel, fusese ameninţat că va fi dat afară şi el ar fi zis că se spânzură dacă rămâne fără loc de muncă. S-au strâns mai multe şi nu a mai suportat! Ieri de dimineaţă (n.r. marţi, 13 martie 2018), din câte-am înţeles, l-a sunat soţia să vină la muncă, dar nu i-a răspuns şi s-a dus după el. L-a găsit spânzurat!”, ne-au declarat surse din cadrul Primăriei Câmpulung. Bărbatul a lăsat şi un bilet de adio pentru fiul său, în care a scris următoarele: „Alex, să ai grijă de mama!” Trupul neînsufleţit a fost transportat la Prosectura Spitalului Municipal Câmpulung, în vederea efectuării necropsiei. 

The most visited gambling websites in The UK