Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Alertă într-un bloc din Vişoi după ce locatarii au simţit miros de gaze

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 808

b_400_250_16777215_10_images_2267_gaze-visoi.jpgLocuitorii unui bloc din Vişoi au intrat în panică şi au sunat la 112, reclamând că se simte un miros puternic de gaz pe una dintre scări, probabil, de la o conductă fisurată. Pompierii au fost chemaţi de urgenţă pentru a asigura măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor.

Alarma s-a dat în jurul orei 13.15, în cartierul Vişoi, pe strada Emil Gârleanu, la blocul 16. La faţa locului au ajuns în scurt timp o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung, dar şi reprezentanţi ai companiei de gaze. Imediat, zona blocului respectiv a fost izolată, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că mirosul de gaz vine din interiorul unui apartament situat la etajul întâi al imobilului. 

Cum în locuinţă nu era nimeni, s-a luat decizia întreruperii alimentării cu gaz a întregii scări, până când proprietarul apartamentului, care se afla la Rucăr, a venit acasă şi a permis specialiştilor să intre şi să remedieze problema. Nu a fost necesară evacuarea oamenilor din bloc, iar pompierii militari au precizat că această sesizare nu a fost făcută cu intenţia de a induce în eroare echipele de intervenţie, astfel că locatarii care au sunat la 112 nu vor plăti deranjul. 

b_400_250_16777215_10_images_2267_gaze-visoi3.jpg„Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a fost sesizat despre o scurgere de gaze pe strada Emil Gârleanu, la blocul 16, scara A. Ajunşi la faţa locului, împreună cu echipa de la Distrigaz, s-a trecut la oprirea gazelor pe toată scara. Nu au fost probleme deosebite, urmând să se cerceteze în continuare motivul solicitării şi să se monitorizeze situaţia.”, ne-a declarat plutonier adjutant Adrian Nicolae. 

The most visited gambling websites in The UK