Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Făceau parte dintr-o grupare care se ocupa cu traficul de droguri Tânărul găsit mort la Piteşti, suspect în acelaşi dosar cu doi câmpulungeni

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 985

b_400_250_16777215_10_images_2266_drogat-pitesti.jpgÎn Câmpulung, Bughea de Sus, Piteşti, Mioveni, Oarja, Bradu, Geamăna, Cuca, Mărăcineni, Miceşti şi Suseni, dar şi în Bucureşti s-a desfăşurat o amplă acţiune a procurorilor DIICOT Piteşti de destructurare a patru grupări infracţionale organizate, specializate în operaţiuni ilicite cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv şi distribuire de droguri de risc. Cele 58 de percheziţii au avut loc anul trecut, pe 21 martie, ajungând la audieri 31 de suspecţi şi 19 consumatori, în calitate de martori, dintre care 24 au fost reţinuţi preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi efectuarea fără drept a unor operaţiuni cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile Legii 194/2011, săvârşite în forma concursului real de infracţiuni. 

Printre suspecţi au fost şi doi câmpulungeni, Laurenţiu Florin Maxim, zis „Laci”, de 29 de ani şi Florin Alexandru Safta, de 27 de ani. În dosarul care este încă în cercetare a mai fost inculpat şi piteşteanul Alexandru Dumitru Ţuţulică, zis „Mitu”, de 28 de ani, care, duminică, 11 martie, a fost găsit fără viaţă lângă blocul în care locuia, din cartierul Teilor. Se pare că tânărul a fost aruncat dintr-un autoturism, dar pe trupul său fără viaţă nu au fost evidenţiate urme de violenţă, doar că bărbatul avea gura plină de sânge, iar pe buze o spumă albicioasă. Maşina, din care au coborât cei care l-au abandonat, un Opel tip SUV, a fost dată în consemn, iar pe toate drumurile din judeţ au fost instituite filtre rutiere. 

La mai multe ore de la incident, un echipaj de jandarmi a identificat în trafic autoturismul căutat, din care au coborât un bărbat (conducătorul auto) şi trei fete, care au fost conduse la Poliţia Municipiului Piteşti, pentru cercetări. Jandarmii au înregistrat momentul în care au oprit maşina autorilor gestului macabru şi l-au postat pe Facobook. Tânărul de la volan s-a recomandat a fi Samuel Ionuţ Roceanu, în vârstă de 22 de ani. În urma audierilor, şoferul ar putea fi cercetat pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la un an.

Anchetatorii au fost interesaţi să afle cum şi-a petrecut Alexandru Dumitru Ţuţulică ultima zi din viaţă, dar mai ales unde şi cu cine a fost până la orele amiezii. Din cauză că bărbatul era suspect în dosarul de trafic de droguri, anchetatorii nu au exclus ipoteza ca el să fi decedat din cauza unei supradoze, însă se iau în calcul şi alte variante, nefiind eliminată nici crima. Trupul tânărului a fost transportat la morgă pentru autopsie, în urma căreia se va stabili cu certitudine cauza morţii. 

The most visited gambling websites in The UK