Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Găsit mort în maşină, vizavi de Primăria Aninoasa

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 1629

b_400_250_16777215_10_images_2266_gasit-mort-in-masina.jpgDescoperire macabră, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Aninoasa! Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitate, a fost găsit fără suflare la volanul unui autoturism Volkswagen, chiar în centrul localităţii. Cadavrul a fost zărit de un echipaj SMURD, care se întorcea de la o intervenţie şi căruia i s-a părut ciudată şi nefirească poziţia autovehiculului, dar şi a bărbatului de la volan.

Echipajul SMURD fusese solicitat să intervină în comuna vecină, Vlădeşti, pentru a transporta la spital o persoană aflată în suferinţă. Drumul paramedicilor fiind prin comuna Aninoasa, în centrul localităţii, vizavi de Primărie, au trecut pe lângă un autoturism Volkswagen, de culoare roşie, care avea farurile aprinse şi motorul pornit. Nu li s-a părut nimic suspect atunci, aşa că şi-au văzut de drum. La întoarcere, au observat că maşina era în acelaşi loc şi în aceeaşi poziţie. Au intrat la bănuieli, aşa că au oprit autospeciala şi l-au găsit pe şoferul autoturismului mort. Cel mai probabil, acesta făcuse infarct. Omul era cu capul sprijinit de tetieră, ca în timpul condusului, piciorul pe frână, iar maşina avea pus semnalul dreapta. E posibil ca bărbatului să i se fi făcut rău la volan, aşa că a tras pe dreapta ca să-şi revină, însă probleme de sănătate pe care le avea au fost incompatibile cu viaţa. Potrivit unor martori, bărbatul era supraponderal, iar, în urmă cu o săptămână, se supărase tare rău după ce fiul său avariase maşina familiei, într-un accident. 

 

The most visited gambling websites in The UK