Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Coliziune în lanţ în faţa clinicii „Clubul Sănătăţii”

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 1821

b_400_250_16777215_10_images_2264_coliziune-in-lant.jpgPatru maşini au fost avariate, sâmbătă, în jurul prânzului, după ce au fost implicate într-un accident, care a avut loc pe Bulevardul I.C. Brătianu. A fost, practic, o coliziune în lanţ, însă, din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Potrivit martorilor, un autoturism Audi, la volanul căruia se afla o femeie din municipiu, se deplasa dinspre zona blocurilor Turn spre Autogara Montana, iar, la un moment dat, şoferiţa a dat semnal stânga, având intenţia de a intra în parcarea situată vizavi de Centrul Medical „Clubul Sănătăţii”. Din nefericire, femeia nu a dus manevra la bun sfârşit, fiind lovită în plin de un autoturism Opel, al cărui şofer tocmai intrase în depăşire. În urma impactului, Opelul a fost proiectat în alte două autoturisme, aflate în parcare, acestea din urmă fiind avariate uşor. Cele două maşini implicate direct în incident au fost serios şifonate. Nicio persoană nu a fost rănită, iar cei doi conducători auto au mers la Poliţie pentru a raporta incidentul, căutând o modalitate de a rezolva problema pe cale amiabilă. 

 

The most visited gambling websites in The UK