Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După ce a furat din două supermarketuri, I-a fost interzis să mai intre în Câmpulung

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 702

 

După ce a sustras bunuri din două supermarketuri din Câmpulung, o argeşeancă a fost condamnată. Alături de adolescentă, Ancuţa Stan, minoră la data comiterii faptei, în dosarul înregistrat pe rolul Judecătoriei Câmpulung, pe 11 aprilie 2017, au fost părţi responsabile civilmente părinţii ei, Aurel Stan şi Magdalena Căldăraru, dar şi cele două firme păgubite, Columbus Operaţional SRL (fosta Billa) şi Rewe (România) SRL (Penny), ca părţi vătămate. Rechizitoriul nr. 2225/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung a fost cel care a dat posibilitatea instanţei să demareze trimiterea în judecată a fetei pentru două infracţiuni de furt.

Procesul s-a derulat cu dificultate din cauza absenţelor repetate ale părţilor, inculpatei, părinţilor ei, dar şi a martorilor. Fata judecată, conform documentelor, avea domiciliul în comuna argeşeană Merişani, poliţiştii din localitatea menţionată depunând la instanţă procese verbale, din care a rezultat că inculpata nu s-a putut prezenta la proces, deoarece este plecată în străinătate, în Spania, iar tatăl ei nu cunoaşte adresa exactă unde domiciliază aceasta şi când se întoarce în ţară.   

Marţea trecută, pe 27 februarie 2018, Judecătoria Câmpulung a condamnat-o pe fată, pentru furt în formă continuată, la măsura educativă a asistării zilnice pe durata a şase luni, cu începere de la data rămânerii definitive a sentinţei. În această perioadă, adolescenta trebuie să urmeze un curs de pregătire şcolară sau formare profesională. În aceeaşi sentinţă se menţionează şi faptul că, în cele şase luni, nu trebuie să se apropie sau să pătrundă  pe teritoriul Câmpulungului, plus că are obligaţia să se prezinte la Serviciul de Probaţiune la datele fixate de respectiva instituţie. De respectarea obligaţiilor impuse se va ocupa Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Argeş şi Poliţia Municipiului Câmpulung. 

Cum prejudiciul a fost recuperat integral, cele două firme nu au avut alte pretenţii, fata pedepsită fiind obligată să suporte cheltuielile judiciare către stat, în sumă de 400 de lei. Hotărârea Judecătoriei Câmpulung nu este definitivă, putând fi contestată cu apel în primele 10 zile de la comunicare. 

The most visited gambling websites in The UK