Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După ce a băut zdravăn, un ins din Vlădeşti și-a dat foc, de supărare că l-a părăsit nevasta

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 684

 

Pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri în familie, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Vlădeşti, a recurs la un gest necugetat, care ar putea să-l coste viaţa: s-a autoincendiat. Bărbatul a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Argeş, însă prognosticul medicilor este rezervat în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire. Poliţia a demarat cercetările pentru a stabili circumstanţele producerii acestui incident.

Scena şocantă s-a consumat la miezul nopţii de sâmbătă spre duminică. Bărbatul se afla în casa socrilor şi a avut o cădere psihică după o ceartă „la cuţite” cu soţia, care, sătulă de atâtea scandaluri, a decis să plece de-acasă. Aşa că, pentru a-şi alina amarul, tânărul a băut zdravăn, iar apoi a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa şi şi-a dat foc. Părinţii soţiei i-au sărit imediat în ajutor, stingând flăcările cu nişte pături şi zăpadă din curtea casei, după care au dat alarma la 112. Bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş, unde s-a constatat că suferise arsuri de gradul II-III pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului. Dat fiind faptul că a suferit arsuri grave, medicii sunt sceptici în ceea ce priveşte o evoluţie favorabilă a stării lui de sănătate. Cei doi soţi au mai fost despărţiţi o perioadă, dar se împăcaseră recent. Se pare, însă, că problemele din căsnicie nu au fost rezolvate, aşa că femeia a decis să-l părăsească din nou, după o ceartă aprigă. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Reamintim că, la sfârşitul lunii februarie, s-a petrecut un incident similar în comuna Stoeneşti. După ce s-a îmbătat, un bărbat de 56 de ani a luat o sticlă cu benzină şi şi-a turnat-o în cap, iar apoi s-a autoincendiat, sub privirile îngrozite ale soţiei. Femeia l-a scos imediat afară din casă şi, cu ajutorul unor vecini, a reuşit să stingă flăcările care-i cuprinseseră aproape tot corpul. Ginerele bărbatului a sunat la 112, după care l-a urcat în maşină şi plecat spre Câmpulung, Marian Mărunţelu fiind preluat ulterior, pe drum, de o ambulanţă SMURD şi transportat la Spitalul Municipal Câmpulung. A ajuns aici conştient, dar în stare critică şi urlând de durere, fiind diagnosticat cu arsuri de gradul II-III pe aproximativ 60% din suprafaţa corpului. A primit îngrijirile medicale care se impuneau, la Compartimentul de Primiri Urgenţe, după care, dată fiind situaţia foarte gravă în care se afla, s-a luat decizia transferului la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş, din Piteşti. Tată a 8 copii, bărbatul era cunoscut cu probleme psihice şi a mai avut în trecut tentative de suicid, pe fondul consumului de alcool.

 

The most visited gambling websites in The UK