Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Alt onanist dă târcoale şcolilor din municipiu

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 2108

Incredibil, dar adevărat! La aproape o săptămână distanţă de incidentul petrecut în zona Pieţei Centrale, unde un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Bughea de Sus, a fost reţinut de o patrulă de Jandarmi şi dus la Poliţie pentru audieri, după ce a fost surprins de o adolescentă în timp ce se masturba şi făcea gesturi obscene în autoturismul proprietate personală, pe jumătate dezbrăcat, în apropierea Colegiului Naţional „Dinicu Golescu”, un nou „spermatozaurus labarus” s-a dat şi mai tare în spectacol, în plină stradă, slobozindu-şi sămânţa pe geaca altei fete, elevă la aceeaşi unitate de învăţământ!

Indivizii cu astfel de apucături suferă de parafilie

Incidentul, şocant şi dezgustător, s-a petrecut luni, 26 februarie, în jurul prânzului, la câţiva zeci de metri de colegiul amintit anterior, în timp ce tânăra ieşea de la cursuri. „Individul, care avea în jur de 35 - 40 de ani, a venit din spatele fetei şi, pur şi simplu, a ejaculat pe ea! Cred că a pândit-o mai de mult timp. A stropit-o direct pe geacă, apoi a fugit. Nu părea să fie un aurolac, era îmbrăcat destul de bine.”, ne-a declarat unul dintre martorii incidentului. După ce s-a dezmeticit, fata s-a dus şi a reclamat totul la Poliţie, iar acum se fac cercetări pentru identificarea individului. Potrivit psihologilor, această deviaţie comportamentală se numeşte parafilie şi este o afecţiune de natură psihiatrică. Cei care au probleme de acest fel au nevoi sexuale intense, compulsive (de la care nu te poţi abţine sau o faci foarte greu); au fantezii sexuale care induc excitaţia, prin diverse obiecte (altele decât un partener uman) sau în contexte anormale. Mai exact, prin rănirea sau umilirea propriei persoane sau a partenerului sexual; au parteneri „nepotriviţi”, cum ar fi copiii, animalele sau chiar parteneri „normali”, dar care nu-şi dau acordul/consimţământul pentru anumite practici sexuale. „În unele cazuri, parafilia este asociată de către cercetătorii în domeniu cu probleme neurologice sau anormalităţi biologice. De asemenea, aceste deviaţii pot apărea şi la persoanele care au avut experienţe de natură sexuală traumatizantă în copilărie sau de educaţie sexuală neadecvată: dacă unui copil sexualitatea i-a fost prezentată de către adulţi ca un păcat, un lucru urât şi murdar, dacă actul sexual a fost blamat şi asociat cu diverse grozăvii, atunci copilul poate rămâne cu această imagine în minte. Mai târziu, adult fiind, el îşi poate exprima pulsiunea sexuală în manifestări anormale, urâte, aşa cum i-au fost zugrăvite sau cum le-a văzut în jurul său.”, spun specialiştii. 

În general, exhibiţionistul nu e agresiv, însă te simţi ofensat pentru că atentează la spaţiul tău şi te simţi agresat de el vizual. Scopul lui nu e să facă rău cuiva, ci să-şi satisfacă o anumită fantezie sexuală, pe care el în mintea lui o consideră normală. Dacă ar fi aşa, înseamnă că şi tipele care-şi lasă sânii la vedere pe stradă sunt nişte agresoare, că tot exhibiţionism e şi ăla. Diferenţa ţine doar de gen: de dubiosul cu pantalonii la vine ţi-e frică, de femeia dezbrăcată, nu.

 

 

The most visited gambling websites in The UK