Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Gest de omenie al unui şofer: I-a înapoiat geanta în care avea acte, un telefon şi bani, uitată în maxi-taxi

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 745

 

Printre atâtea belele şi necazuri cu care ne confruntăm, chiar ne face plăcere să consemnăm şi cazuri cu care nu ne întâlnim în fiecare zi. Recent, un şofer de maxi-taxi, din Câmpulung, care circulă pe traseul Piaţa Centrală - Vişoi (AG xxx LIN), a găsit în maşină, în timpul unei curse, o geantă în care se aflau, printre altele, acte, un telefon şi o sumă de bani.

Bărbatul a continuat să efectueze curse, sperând că proprietara îşi va da seama de pierdere şi va începe să-şi caute geanta. Spre surprinderea sa, până la terminarea serviciului, nimeni nu a venit să întrebe ceva. Seara, şoferul a făcut ultima cursă, apoi a reuşit să ia legătura cu doamna care a pierdut geanta şi i-a înapoiat-o. Sensibilizată de gestul bărbatului, care nu e la prima faptă bună de acest gen, femeia a vrut să-i ofere o recompensă, însă acesta a refuzat-o politicos. Vă reamintim că anul trecut, în luna martie, o femeie din Câmpulung a găsit în apropierea Mănăstirii „Negru Vodă” o borsetă din piele neagră, cu documente de identitate, carduri şi o importantă sumă de bani. Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia s-a dus la Poliţia Locală şi a predat-o. Ulterior, în urma verificărilor făcute, agenţii au dat de urma proprietarului şi i-au restituit borseta. Acesta nu a fost greu de găsit, legitimaţia de serviciu oferind indicii clare cum că borseta aparţine unui angajat al Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”, din Câmpulung, nimeni altul decât bucătarul unităţii militare, care habar n-avea că rămăsese fără acte şi fără bani!

 

 

The most visited gambling websites in The UK