Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Flăcările au făcut prăpăd la Valea Mare Pravăţ!

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 653

b_400_250_16777215_10_images_2262a_incendiu.jpgCasă distrusă de un incendiu devastator

Un incendiu devastator a distrus în întregime, în noaptea de 24 spre 25 februarie 2018, un imobil situat în comuna Valea Mare Pravăţ, în care locuiau, cu chirie, două familii. Din primele verificări, pare-se că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric la un cablu defect sau neizolat corespunzător, în condiţiile în care casa cu pricina era veche, cu multe elemente de construcţie din lemn. Pagubele sunt uriaşe şi urmează să fie evaluate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. 

Nenorocirea s-a petrecut într-o zonă retrasă de pe strada Calea Pietroasă, într-un imobil care aparţine unui fost comentator sportiv, care închiriase casa la două familii, ambele cu copii. Primele „limbi” de foc au fost zărite în jurul orei 00.45, chiar de chiriaşi, care au şi dat alarma la 112. La faţa locului au fost direcţionate două echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung, plus o ambulanţă SMURD, care au avut o misiune foarte grea, din cauza condiţiilor extreme - timp de noapte, ger năprasnic şi un drum greu, inaccesibil autospecialelor. În aceste condiţii, pompierii au improvizat un dispozitiv de stingere pe o lungime de aproximativ 500 de metri. De mare ajutor le-a fost un pârâiaş care curgea în apropiere, de unde forţele de intervenţie au tras apă cu ajutorul unei motopompe. Intervenţia pompierilor a durat mai bine de trei ore, focul mistuind casa de locuit pe o suprafaţă de 150 metri pătraţi, mobilierul, aparatură electrocasnică şi alte bunuri. Practic, flăcările care au învăluit imobilul au mistuit totul în calea lor, în picioare rămânând doar zidurile casei. Din primele cercetări, se pare că vâlvătaia a fost generată de un scurtcircuit la un cablu defect sau neizolat corespunzător. Pagubele provocate de incendiu sunt uriaşe şi urmează să fie contabilizate în zilele următoare.

 

 

The most visited gambling websites in The UK