Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Salvat de pompieri dintr-un... somn profund

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 581

b_400_250_16777215_10_images_2262a_11.jpgAgitaţie mare, sâmbătă dimineaţă, pe Bulevardul I.C. Brătianu, în zona blocurilor turn! Bunicii unui adolescent în vârstă de 17 ani au tras o sperietură groaznică, aşteptându-se la ce e mai rău, după ce acesta n-a mai dat niciun semn de viaţă în momentul în care au încercat să ia legătura cu el. A fost nevoie de intervenţia pompierilor, iar, în cele din urmă, toată povestea a avut un final fericit, băiatul fiind găsit teafăr în apartamentul în care locuia.

Totul s-a întâmplat într-un apartament situat în blocul A2, scara C, în jurul orei 10.45. Speriaţi că nepotul lor nu răspundea nici la uşă, nici la telefon, de mai bine de o oră, bunicii acestuia au sunat la 112, solicitând ajutorul pompierilor pentru deblocarea uşii, temându-se ca adolescentul să nu fi păţit ceva rău. La scurt timp, la faţa locului au ajuns un echipaj cu o autospecială şi echipament de descarcerare, dar şi o ambulanţă SMURD, de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung, pentru a vedea despre ce-i vorba. Cum băiatul de 17 ani continua să nu dea niciun semnal, pompierii au spart uşa apartamentului şi  au intrat în locuinţă, unde au avut parte de o surpriză plăcută. Nepotul celor care au dat alarma dormea profund şi era în afara oricărui pericol, fapt ce i-a bucurat pe bunici, care au stat cu sufletul la gură până l-au văzut teafăr. 

 

The most visited gambling websites in The UK