Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Trei bărbaţi condamnaţi, după un scandal din 2014

S-a pronunţat instanţa în cazul celor trei câmpulungeni, care au fost protagoniştii unui scandal ca în filme. La începutul anului 2014, aceştia au blocat o stradă pentru a-i aplica o corecţie proprietarului unei spălătorii auto. Se pare că acesta din urmă a refuzat să ofere serviciile spălătoriei pentru cei trei, pe motiv că aceştia sunt rău platnici. Pentru acest lucru, Alesandru (fost Păun) Marius, zis „Stazian”, Ionel Boceanu, zis „Jangoi”, şi Dragoş Dorin Davidoiu, l-au aşteptat la ieşirea de pe strada Mărăşeşti pe Ionel Ciprian Pîrşan şi i-au blocat drumul cu maşinile lor. Atunci, şi-au aruncat injurii şi ameninţări şi, înainte ca scandalul să degenereze, oamenii legii au intervenit. S-a acţionat în forţă, în baza unor mandate de percheziţie emise de Judecătoria Câmpulung, în patru locaţii din municipiu. În urma descinderilor, la cei patru musceleni au fost găsite mai multe arme albe, pentru care aceştia nu aveau dreptul de a le deţine, iar într-una dintre locaţii s-a constatat că proprietarul fura curent electric.  

În acest caz, Rechizitoriul Parchetului nr. 453/P/2014 a fost înregistrat la Judecătoria Câmpulung, iar judecarea celor trei bărbaţi, pentru lovire şi alte violenţe, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi ameninţare, a debutat la termenul din 28 septembrie 2015 şi s-a încheiat pe 29 ianuarie 2018, desfăşurându-se de-a lungul a 20 de termene de judecată. Cauza a fost amânată de cele mai multe ori din lipsa inculpaţilor, care nu se prezentau la Judecătorie, a martorilor sau avocaţii reziliau contractele de asistenţă juridică încheiate cu inculpaţii. 

La întâlnirea din 22 februarie 2016, partea vătămată, Ionel Ciprian Pîrşan, şi-a retras plângerea penală formulată, întrucât inculpaţii Ionel Boceanu, zis „Jangoi”, şi Marius Păun, zis „Stazian”, şi-au cerut scuze. Între timp, Marius Păun s-a căsătorit, motiv pentru care, ulterior, şi-a schimbat numele în Alesandru.

La ultima înfăţişare, din 29 ianuarie 2018, Completul Penal al Judecătoriei Câmpulung s-a pronunţat în acest dosar. La debut, s-a plecat cu trei infracţiuni ale inculpaţilor, iar la sfârşitul lui ianuarie, instanţa a încetat procesul penal, având ca obiect infracţiunea de lovire şi alte violenţe, în ceea ce-i priveşte pe Alesandru (Păun) Marius, şi cea de ameninţare, în cazul lui Ionel Boceanu, ca urmare a retragerii plângerilor de către Ionel Ciprian Pîrşan, partea vătămată. Pentru cei doi bărbaţi, instanţa a dispus şi încetarea procesului penal pentru infracţiunea de ameninţare, ca urmare a împăcării lor cu partea vătămată, Dragoş Dorin Davidoiu.

Pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, Alesandru (Păun) Marius, zis „Stazian”, şi Ionel Boceanu, zis „Jangoi”, au fost condamnaţi la câte şase luni de închisoare, iar Dragoş Dorin Davidoiu, la două luni de închisoare. În cazul tuturor, magistratul a dispus suspendarea executării pedepsei, pe o perioadă de supraveghere de doi ani, timp în care trebuie să se spună mai multor măsuri: să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Argeş, la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea lor; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; să comunice încadrarea/schimbarea locului de muncă, informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor lor de existenţă.

Bărbaţilor, instanţa le-a atras atenţia că, dacă cu rea credinţă nu respectă măsurile de supraveghere, le va fi revocată măsura suspendării pedepsei.

Ionel Boceanu, zis „Jangoi”, şi Alesandru (Păun) Marius, zis „Stazian”, au fost obligaţi de judecător să achite fiecare câte 600 de lei, iar Dragoş Dorin Davidoiu, 300 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Sentinţa nu a fost definitivă, fiind deja atacată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung şi de Dragoş Dorin Davidoiu.

 

The most visited gambling websites in The UK