Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Nu i-au plăcut medicamentele şi a spart geamul farmaciei

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1601

b_400_250_16777215_10_images_2260a_farmacie-sparta-1.jpgPanică, vineri după-amiază, printre locatarii blocului A3 de pe strada Piaţa Jurământului din Câmpulung. În plină aglomeraţie, la o farmacie din zona pieţei, un bărbat din comuna Valea Mare Pravăţ a iscat un scandal de proporţii, după ce a spart geamul uşii de la intrarea în locaţie. Din primele informaţii, bărbatul ar fi intrat în farmacie şi şi-ar fi spus nemulţumirile legate de unele produse.  „Farmacista a încercat să vorbească, să îl împace, dar s-a enervat, a plecat şi i-a spart uşa, apoi când a ieşit, a luat-o la fugă. Ţipa că nu i-au convenit medicamentele.”, a  spus un martor.

b_400_250_16777215_10_images_2260a_farmacie-sparta-2.jpgOamenii sunt speriaţi şi cred că acest bărbat se poate întoarce, mai ales dacă va mai avea nemulţumiri. „Mergem pe stradă şi să vină genul acesta de om, ca să spargă geamuri… avem toţi magazine, maşini, şi să vină unul să ne strice munca. Să-l pedepsească Poliţia, ca să nu mai facă altădată! Nici el şi nici alţii.”, a adăugat un localnic. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Poliţia Câmpulung, care a demarat cercetările. Din primele informaţii, poliţiştii l-au identificat pe bărbat şi au aflat că este din Valea Mare Pravăţ şi cum s-au întâmplat lucrurile. Bărbatul în cauză nu a plătit atunci geamul spart. Se pare că, la plecare, după ce i-a fost returnată contravaloarea bunurilor, ar fi lovit cu piciorul, în mod intenţionat, geamul uşii de la intrarea în farmacie. Pe numele acuzatului se va întocmi dosar penal pentru distrugere.

b_400_250_16777215_10_images_2260a_farmacie-sparta-4.jpg

Dacă, într-adevăr, medicamentele nu au îndeplinit un anume termen de garanţie, aşa cum spun martorii, că acesta ar fi fost motivul pentru care bărbatul ar fi făcut scandal, şi farmaciştii ar trebui să îşi verifice produsele şi calitatea acestora, pentru că vorbim despre sănătate. Indiferent că bărbatul ar fi avut sau nu dreptate în privinţa calităţii pastilelor care i-au fost vândute, legea nu se face cu pumnul şi de aceea trebuie taxat, astfel încât să nu mai existe probleme. 

 

The most visited gambling websites in The UK