Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Căruță spulberată de un Opel Vectra, pe ”Șoseaua Morții”

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 2620

b_400_250_16777215_10_images_2260_acc-schitu-a.jpg„Şoseaua Morţii”, Câmpulung - Piteşti, şi-a luat, luni seara, pe 12 ianuarie, din nou tributul! O căruţă în care se aflau şase persoane, nesemnalizată corespunzător, a fost spulberată în comuna Schitu Goleşti, de un autoturism care circula cu viteză. Accidentul s-a soldat cu decesul unei femei şi vătămarea corporală a altor opt persoane (cinci din căruţă şi trei din maşină), dar şi cu importante pagube materiale. De asemenea, cei doi cai ai atelajului au murit, unul dintre ei agonizând mai multe ore în afara carosabilului.

Accidentul s-a produs în jurul orei 22.30, pe o porţiune de drum drept, care-i îmbie, parcă, pe conducătorii auto să calce mai apăsat pedala de acceleraţie. Aşa a procedat, se pare, şi Ştefan Cristian Marin, de 22 de ani, din Schitu Goleşti, şoferul unui autoturism Opel Vectra, înmatriculat în Bulgaria, care n-a mai apucat să vadă la timp o căruţă din Valea Mare Pravăţ, nesemnalizată corespunzător, ce rula pe acelaşi sens de mers, dinspre Piteşti spre Câmpulung. Impactul a fost inevitabil şi violent. În urma coliziunii, autoturismul s-a răsucit la 360 de grade pe şosea, iar, în final, s-a oprit în apropierea unui  panou de pe marginea şoselei care indica pârâul Dragnea. „Merg unii cu viteză foarte mare. S-au întâmplat multe accidente aici. Acum, am auzit o bubuitură puternică şi ţipete de ajutor. Am ieşit afară şi nu-mi venea să cred ce s-a întâmplat. O femeie era aruncată din căruţă, era moartă, iar alţii se văitau. Parcă erau pe altă lume. Mare durere!”, ne-a declarat un localnic. Din accident a rezultat decesul unei tinere de 26 de ani, Roxana Florina Luca, aflată în căruţă, şi vătămarea corporală a altor opt persoane aflate în atelaj şi maşină. De asemenea, ambele vehicule au fost avariate, în timp ce caii au suferit răni grave şi au murit, unul pe loc, iar celălalt, eutanasiat, după ce a agonizat, cu piciorul rupt, mai multe ore pe marginea drumului. Poliţia Rutieră Câmpulung a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu certitudine care au fost cauzele care au stat la baza producerii accidentului şi gradul de vinovăţie al persoanelor implicate. 

The most visited gambling websites in The UK