Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Maşină incendiată la Vultureşti

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 1702

Joi seara, pe 8 februarie, o maşină a fost cuprinsă de foc la Vultureşti. Un BMW 525 a ars în proporţie de 75%, deşi pompierii au ajuns foarte repede în zonă şi au reuşit să stingă flăcările în cinci minute, după cum este precizat în raportul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

O femeie a sunat la 112, în jurul orei 22.30, anunţând că arde o maşină. Autoturismul era parcat în apropiere de Primăria Vultureşti, flăcările fiind în interior. Pompierii de la Detaşamentul Mioveni au mers la Vultureşti. Când au ajuns, maşina ardea ca o torţă, flăcările mari fiind văzute de departe. Militarii au reuşit să stingă focul în cinci minute. După ce şi-au făcut treaba, au demarat cercetările pentru a se stabili cauza incendiului. Cum focul izbucnise din interior, s-a ajuns la concluzia că focul a fost pus cu intenţie. 

A fost sesizată şi Poliţia, fiind întocmit un dosar penal pentru distrugere. Încă din primul moment, oamenii legii şi-au dat seama că este ceva suspect în această poveste, dat fiind faptul că autoturismul nu avea plăcuţe de înmatriculare. A durat ceva timp până când au identificat proprietarul. Cercetările continuă, pentru a se stabili exact cine a dat foc şi din ce cauză. 

The most visited gambling websites in The UK