Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Bărbatul al cărui cadavru a fost mâncat de câini, boschetar din Mureş

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3454

b_400_250_16777215_10_images_2257a_2.jpgDupă cum v-am informat, săptămâna trecută, în prima zi a lunii februarie, şoferul unui autocamion de mare tonaj a dat alarma la 112, după ce a zărit într-o râpă, în comuna Dâmbovicioara, dincolo de Dealul Sasului, spre Fundata, trupul neînsufleţit al unui bărbat, care era într-o stare avansată de degradare. Cadavrul nu intrase în putrefacţie, ci, pur şi simplu, a fost sfârtecat de nişte câini.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul găsit decedat îşi înjghebase un adăpost sub un podeţ (canal de scurgere a apelor pluviale), pe DN 73, şi, cel mai probabil, a murit din cauza frigului. Ulterior, câţiva câini din zonă au dat peste cadavru, l-au târât mai bine de 20 de metri, într-o râpă, şi au mâncat din el. Probabil că nu mai rămâneau decât oasele din el, însă şoferul unui tir a văzut scena oribilă şi a anunţat autorităţile. Poliţiştii câmpulungeni au deschis în acest caz un dosar penal şi au demarat cercetările, pentru a stabili identitatea bărbatului, dar şi împrejurările în care acesta a murit. În urma verificărilor făcute, oamenii legii au ajuns la concluzia că persoana decedată este un om al străzii, în vârstă de 36 de ani, din judeţul Mureş. Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK