Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Blocurile din Câmpulung se dărâmă pe trecători 

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 3901

b_400_250_16777215_10_images_2257a_11.jpgBlocul D18, din cartierul Grui, le-a cam dat de furcă autorităţilor şi locatarilor. Chiar atunci când zona era foarte populată, menţionând că sunt foarte multe magazine importante acolo, o bucată din faţada blocului s-a prăbuşit, băgând spaima printre locatari. 

Sunt doar câteva zile de când s-a instalat panica printre locuitorii cartierului Grui din municipiul Câmpulung. În timp ce trecătorii îşi vedeau de treburile cotidiene, o parte din faţada unui bloc, chiar din centrul cartierului, s-a prăbuşit. Cei care treceau pe lângă bloc în acel moment au rămas înmărmuriţi. „Deja îmi imaginam cum îmi cade în cap. Probabil, de la apă, nu ştiu, dar eram aici şi am văzut când a căzut. Este periculos, sunt cărămizile mari. Dacă era un copil?”, ne-a spus o locatară a blocului. Mulţi dintre cei care au văzut sau trec pe lângă blocul D18, căci despre acesta este vorba, sunt speriaţi şi îşi pun întrebări. Locul unde s-a deteriorat blocul este la o distanţă foarte mică de intrarea în farmacia din Grui, lângă care se mai află şi o librărie, şi Profi, şi magazine de haine şi materiale de construcţii. Numai bună zona să fie des populată. Autorităţile competente au luat la cunoştinţă şi vor remedia problema. Până atunci, mergeţi pe dreapta! Nu pe trotuar, căci nu aveţi loc de cei care parchează până în faţa centrelor comerciale. 

The most visited gambling websites in The UK