Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A căzut de la etaj şi a murit chiar de ziua ei

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 4383

b_400_250_16777215_10_images_2255_q.jpg

O femeie în vârstă de 86 de ani, din Câmpulung, cunoscută cu probleme psihice, şi-a găsit sfârşitul, miercuri-dimineaţă, după ce a căzut de la o fereastră a apartamentului în care locuia. Bătrâna a încheiat socotelile cu viaţa chiar de ziua ei, trupul neînsufleţit fiind descoperit de fiul acesteia care venise să-i ureze „La mulţi ani!”. Bărbatul a dat alarma la 112, solicitând o ambulanţă, în speranţa că mama sa mai poate fi salvată, însă echipajul medical sosit la faţa locului nu a făcut altceva decât să constate decesul. Cazul a ajuns în atenţia judiciariştilor de la Poliţia Câmpulung care au deschis un dosar de cercetare penală, urmând să stabilească dacă femeia s-a sinucis sau a fost vorba de o moarte accidentală.

Era depresivă

Elena Şandru locuia singură într-un apartament de la etajul al doilea, situat în blocul 19, pe strada Emil Gârleanu, din cartierul Vişoi. Era vizitată zilnic de fiul ei, care locuieşte în apropiere. Acesta avea grijă să nu-i lipsească nimic şi o ajuta la treburile casnice. Miercuri dimineaţă, în jurul orei 7.30, bărbatul a mers ca de obicei la apartamentul mamei sale, de data asta, ca să-i ureze „La mulţi ani!”, cu ocazia împlinirii vârstei de 86 de ani. Din păcate, locuinţa era goală, Elena Şandru fiind găsită ulterior de fiul ei fără suflare, în spatele blocului, unde avea vedere, aplecată peste un gard metalic. „Era depresivă, se gândea numai la ce e rău. Avea şi probleme cu vederea, cataractă, era luată în evidenţă la medicul de familie. Veneam la ea în fiecare zi. Îi făceam cumpărături, îi duceam gunoiul, mai stăteam de vorbă. Avea tabieturi, în fiecare dimineaţă deschidea ferestrele, aerisea, scutura lenjeria. Eu am cheie, avea şi ea de la apartamentul meu, că locuiesc vizavi, iar azi dimineaţă (n.r. miercuri, 31 ianuarie) am intrat şi am strigat: La mulţi ani, mamaie!, că făcea 86 de ani. Şi, nimic, niciun răspuns. Am strigat-o din nou, nu mi-a răspuns. Am luat camerele la rând, dar nu era. Am crezut că a coborât cu gunoiul, însă întotdeauna îl duceam eu. Am ajuns în dormitor şi am văzut fereastra deschisă. Când m-am aplecat, am văzut-o jos, era încovoiată pe gard. Am coborât şi am pus mâna pe ea, era rece. Atunci am sunat la 112. Nu ştiu ce s-o fi întâmplat.”, ne-a declarat fiul bătrânei. O ambulanţă SMURD a sosit la locul tragediei, însă, femeia n-a mai avut nicio şansă la viaţă, fiind declarat decesul. O echipă operativă de la Poliţia Câmpulung a demarat cercetările de rigoare, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Din primele verificări, se pare că la mijloc a fost vorba de un act suicidal, însă, oamenii legii nu exclud nici ipoteza unei morţi accidentale. Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, în urma căreia se va stabili cu certitudine cauza decesului. 

The most visited gambling websites in The UK