Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A debutat judecarea lui Sîrbea după ce a furat din magazinul de la Rotunda

  • Written by Adrian TĂNASE
  • Hits: 4315

b_400_250_16777215_10_images_2255_t.jpgCristinel Sîrbea, bărbatul în vârstă de 50 de ani, din Poienarii de Muscel, care are numeroase condamnări pentru furturi din locuinţe, societăţi comerciale şi locaşuri de cult, în prezent este arestat preventiv pentru aceeaşi infracţiune.

La finele anului trecut, Cristinel Sîrbea a fost pedepsit pentru că a furat dintr-un magazin din Piaţa Centrală, chiar de Zilele Municipiului Câmpulung. Pentru această „ispravă” a primit un an de închisoare, cu executare. Pe lângă condamnarea pronunţată de Judecătoria Câmpulung, bărbatul trebuie să plătească societăţii Inedit New Business SRL contravaloarea prejudiciului, de 1.675,50 lei, dar şi 1.000 de lei, cheltuieli de judecată. Cheltuielile judiciare către stat au fost puse tot în sarcina condamnatului.

În timp ce era judecat pentru infracţiunea săvârşită în vara lui 2017, Sîrbea a mai spart un magazin în zona Rotunda, de unde a furat bunuri în valoare de 2.600 de lei. Bărbatul a fost prins pe 14 decembrie 2017 şi a petrecut 24 de ore în arest, dar, a doua zi, chiar dacă Parchetul a cerut reţinerea preventivă, Judecătoria Câmpulung a dispus cercetarea lui în arest la domiciliu. Parchetul a contestat decizia, iar Tribunalul Argeş a fost de acord cu propunerea, hotărând reţinerea preventivă a lui Cristinel Sîrbea, începând cu 22 decembrie 2017, pentru 30 de zile.

În cazul furtului din magazinul situat în complexul de la Rotunda, vinerea trecută, pe 26 ianuarie 2018, Judecătoria Câmpulung a admis rechizitoriul Pachetului de trimitere în judecată, în stare de arest preventiv a lui Cristinel Sîrbea, pentru furt calificat, parte vătămată fiind Monica Pahonţu. În aceeaşi zi, instanţa de la Câmpulung a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv a lui Cristinel Sîrbea, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, în stare de recidivă. În acest ultim dosar, judecătorul a respins cererea formulată de inculpat, privind revocarea măsurii arestului preventiv şi înlocuirea ei cu cea a arestului la domiciliu. 

Până în prezent, nu a fost stabilit un prim termen la care cel judecat să apară în faţa magistraţilor de la Câmpulung. 

The most visited gambling websites in The UK